Fluid Rower Pacific Gratis montage

1.099,00

Fluid Rower Pacific Gratis montage

Artikelnummer: 22FPC00000

1.099,00

(incl. btw)

tunturi-onderlegmat

Gratis mat

voor het beschermen van de vloer en extra demping

Gratis-Bezorging-Montage

direct leverbaar

Geef aan of het apparaat gemonteerd klaar of nieuw in doos geleverd mag worden.

De Fluid Rower Pacific roeitrainer is ontworpen voor en getest door professionele roeiers, maar is ook zeker geschikt voor recreatieve roeifanaten. Of je nu helemaal fit bent of pas begint met fitnessen, de Pacific roeitrainer is één van de plezierigste roeiapparaten die je kunt vinden. Deze versie heeft een verhoogde maximale weerstand van 15%. De efficiënte rotor in de watertank heeft een versterkte schacht en versterkte lagers. Een verbeterde afsluitklep zorgt dat de weerstand snel verandert wanneer je het niveau aanpast. Dit doe je met een selectie knop op de watertank.

Pacific Roeitrainer weerstandsysteem
De regelbare weerstanden zijn erg prettig om de intensiteit van de training te bepalen. Voor soepele bewegingen zit er een uitgebalanceerd katrolsysteem op de Pacific. Dit systeem is zo ontworpen dat er geen dode punten in zitten. Het bijzondere aan deze roeitrainer is natuurlijk de weerstand, namelijk waterweerstand. Een roeitrainer met waterweerstand werkt als volgt: een met water gevulde trommel waar een schoep in is geplaatst zorgt bij dit systeem voor de weerstand. Hoe meer water in de trommel en hoe harder je trekt, hoe meer weerstand je zult ervaren. Een roeitrainer met waterweerstand is de beste simulatie van het echte roeien buiten op het water.

Eenvoudig opbergsysteem
Het ontwerp van deze roeitrainer is zeer stevig, en ook nog eens makkelijk op te bergen. De zitting rail is gemaakt van geanodiseerd aluminium voor soepelheid, kracht en duurzaamheid. Daar boven op is de zitting door middel van lagers en rollers bevestigt op de zitting rail. Ook de watertank is van hoge kwaliteit policarbonaat gemaakt. binnenin de watertank zit een roestvrij stalen peddel met drievoud blad. Hierdoor wordt het een stevige constructie, ideaal voor de perfecte thuis training. Wanneer je klaar bent met trainen is deze roeitrainer ook nog eens heel makkelijk op te bergen. Je kunt de roeitrainer namelijk rechtop zetten waardoor de afmeting nog maar 51 x 53 cm is, hierna kun je hem eenvoudig wegrollen met de transportwielen.

Jouw trainingsresultaten kun je goed inzien door de computer die op dit toestel bevestigt zit. Deze geeft tijd, afstand, 500m tussentijd, slagen per minuut, calorieën per uur, watt, intervaltraining en (optioneel) hartslag weer. Door deze resultaten bij te houden na de trainingen krijg je goed inzicht in hoeveel vooruitgang je hebt geboekt.

productinfo

Specificaties Pacific:
EAN Code: 4895147802879
Artikelcode PCFP
Verpakking Afmetingen (LxBxH) 197 x 53 x 51 cm
Afmetingen ingeklapt (LxBxH) 51 x 53 x 197 cm
Gewicht met verpakking 34 kg
Belastbaar gewicht 150 kg
Kleuren Grijs
Materialen Kunststof Metaal
Rails Enkele rail
Anti-slip pedalen
Inklapbaar
Transportwieltjes
Weerstandsysteem Water
Aantal weerstandsniveaus 4
Hartslagmeting met borstband (optioneel)
Borstband mogelijkheid 5 kHz
Type display LCD
Monitor weergave Afstand Hartslag Aantal roeislagen
Gebruik Thuisgebruik
Extra garantie 5 jaar op het frame en de tank, 3 jaar op onderdelen, 1 jaar op onderdelen onderhevig aan slijtage

*verplicht

Bekijk productvarianten