Flow Fitness

Product Filter
Prijsfilter
Merken

Steeds meer mensen hebben hardlopen ontdekt. Op professioneel niveau of gewoon hobbymatig hardlopen geeft je een gevoel van vrijheid. Om je training ook thuis te kunnen uitvoeren, is een Flow Fitness loopband een handige uitkomst.

GRATIS cadeau”

Toont alle 3 resultaten

Steeds meer mensen hebben hardlopen ontdekt. Op professioneel niveau of gewoon hobbymatig hardlopen geeft je een gevoel van vrijheid. Om je training ook thuis te kunnen uitvoeren, is een Flow Fitness loopband een handige uitkomst. Met dit apparaat simuleer je namelijk je training zoals je ‘m buiten ook zou lopen maar zonder slechte weersomstandigheden of een onveilig gevoel in het donker. Bekijk hier alle loopbanden van Flow Fitness en maak je keuze.

Loopbanden voor ieder niveau:
Flow Fitness heeft een ruim assortiment loopbanden van topkwaliteit. Van eenvoudige maar robuust uitgevoerde modellen voor wandelaars en joggers tot luxe uitgevoerde exemplaren met talloze functies voor de (semi)professionele hardloper. Alle loopbanden hebben een oersterke constructie, een unieke demping en een gebruiksvriendelijke computer. Dankzij de verschillende functies en specificaties is er voor iedereen een ideale loopband te vinden.

Een loopband kopen doe je niet zomaar; kijk en vergelijk vooraf. Daarom kun je op onze website de verschillende specificaties van alle loopbanden vinden. Bepaal welke specificaties je zeker nodig hebt en welke voor jou niet van toepassing zijn. Zo vind je de beste loopband voor thuis.