First Degree Fitness

Product Filter
Prijsfilter
Merken

Een roeitrainer is het ideale fitnesstoestel voor een stevige work-out. Het is een populair toestel omdat het je een erg veelzijdige training biedt, waaronder cardiotraining. Armspieren, buikspieren, vetverbranding of uithoudingsvermogen verbeteren, een roeitrainer kopen is een goede investering voor je lichaam.

Toont alle 6 resultaten

De First Degree trainer is een water afgeremde roeitrainer die gebouwd is op een stevig frame en is van een degelijke afwerking voorzien. Het unieke aan deze modellen is de combinatie van het frame met de stevige voetsteunen. First Degree is wereldleider op vlak van roeitrainers met waterweerstandsysteem. De First Degree roeiers bieden de ideale simulatie van roeien op water.

Deze zijn zeer geschikt voor mensen die willen trainen als professionals. Door middel van het waterweerstandsysteem krijg je bijna het gevoel dat je echt in het water aan het roeien bent. Een roeitrainer met waterweerstand werkt als volgt: een met water gevulde trommel waar een schoep in is geplaatst, zorgt bij dit systeem voor de weerstand. Hoe meer water in de trommel en hoe harder je trekt, hoe meer weerstand je zult ervaren. Een roeitrainer met waterweerstand is dus de beste simulatie van het echte roeien buiten op het water.

De bouwkwaliteit van deze roeitrainer is uitstekend. De combinatie van sterke materialen maakt het een stevig geheel. Ook de ijzeren rail zorgt voor stevigheid en soepele bewegingen. Deze rail is extra verstevigd en heeft rollers aan weerskanten om de zitting vloeiend heen en weer te bewegen. Om je voeten op de goede plek te houden zitten er “straps” op de voetplaat.