Tunturi

Product Filter
Prijsfilter
Merken

Met de Tunturi crosstrainer trainen we diverse spiergroepen uit het boven en onderlichaam in een beweging. Een Tunturi crosstrainer geeft een comfortabele training met zijn vloeiende bewegingen waardoor knieën en gewrichten niet worden belast.

GRATIS montage” en cadeau!

Toont alle 13 resultaten

Ontdek de Voordelen van Trainen met een Crosstrainer

Wil je effectief meerdere spiergroepen trainen en genieten van talloze voordelen voor je lichaam? Overweeg dan een crosstrainer. Hier zijn enkele inzichten die je helpen bij het begrijpen van de voordelen en het kiezen van de juiste crosstrainer.

Wat Train je met een Crosstrainer? Met een crosstrainer werk je aan diverse spiergroepen in je lichaam. Dit omvat de beenspieren (dijbenen, kuitspieren, hamstrings), bilspieren, buikspieren, armspieren (biceps en triceps), schouders en rugspieren. De focus ligt op de beenspieren, maar de workout is holistisch voor een gebalanceerde inspanning.

Waarom Kiezen voor een Crosstrainer?

 1. Gewrichtsontlasting: Crosstrainers bieden een soepele beweging die de gewrichten ontlast, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met blessures.
 2. Cardio-Training: Verbeter je hartgezondheid, stimuleer de bloedsomloop en beheer je cholesterol- en bloedsuikerspiegel.
 3. Veilige Workout: Train in een rechte positie, waardoor je rug wordt ontlast, zelfs als je herstelt van een blessure.

Kun je Afvallen met een Crosstrainer? Ja, zeker! Crosstrainers bieden gevarieerde workouts, ideaal voor intervaltraining. Hierdoor verbrand je aanzienlijke calorieën, zelfs na het beëindigen van je sessie. Gemiddeld verbrand je 8 tot 12 calorieën per minuut bij een goede workout.

Welke Crosstrainer Past bij Jou?

 1. Eerste Aanschaf: Voor beginners raden wij de Tunturi Crosstrainer Performance C60 aan. Bezoek onze showroom voor een hands-on ervaring.
 2. Type Crosstrainer: Kies tussen front-driven (voorwielaandrijving) zoals de Tunturi C60F of rear-driven (achterwielaandrijving) zoals de Tunturi C60, afhankelijk van je voorkeur en fitnessdoelen.

Welke Paslengte en Crosstrainer voor Thuis?

 1. Paslengte: Test de paslengte in onze showroom om de juiste fit te vinden.
 2. Voor Thuis: Voor thuisgebruik raden we de Tunturi Performance C60 Crosstrainer aan vanwege zijn stevige constructie en uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Ontdek het assortiment Tunturi Crosstrainers in onze showroom en kies de perfecte metgezel voor jouw fitnessreis. Geniet van de voordelen van thuis trainen met hoogwaardige apparatuur.

Ontdek de Voordelen van Trainen met een Tunturi Crosstrainer

Waarom een Tunturi Crosstrainer?

Met een Tunturi crosstrainer haal je de perfecte workout in huis. Deze veelgeprezen fitnessapparaten bieden een complete training voor zowel het boven- als onderlichaam in één vloeiende beweging. Ontdek waarom Tunturi bekend staat voor topkwaliteit en waarom deze crosstrainers een onmisbaar onderdeel zijn van de fitnesscollectie voor veeleisende thuis sporters en fysiotherapeuten.

Voordelen en Mogelijkheden

De Tunturi crosstrainers zijn de favoriete cardio fitnessapparaten van de laatste jaren. Ze bieden een comfortabele training waarbij het bovenlichaam wordt geactiveerd, terwijl de vloeiende beweging minimale belasting op de knieën en gewrichten garandeert. Door de jarenlange ervaring zijn deze crosstrainers uitgegroeid tot de meest complete trainers.

Verschillende Bewegingen, Diverse Resultaten

Tunturi biedt zowel “front-driven” als “rear-driven” crosstrainers. De voorwiel aangedreven crosstrainer, zoals de Tunturi C60F, zorgt voor een horizontaal vlakkere beweging, waardoor de belasting op de knieën minimaal is. De achterwiel aangedreven crosstrainers, zoals de Tunturi C60, bieden een intensievere training met een rondere en krachtigere beweging.

Slaglengte en Calorieverbranding

De slaglengte van een crosstrainer is cruciaal. Bij Tunturi varieert deze tussen de 40 en ±50 cm, waardoor sporters van alle groottes een comfortabele ervaring hebben. Met een Tunturi crosstrainer verbrand je maximaal calorieën met minimale druk op de gewrichten, dankzij de complete en vloeiende beweging.

Welke Crosstrainer Past bij Jou?

 1. C20: Het basis model met handmatige weerstand, ideaal voor eenvoudige, degelijke trainingen tegen een gunstige prijs.
 2. C60: Met een EMS inductie besturingsremsysteem en een roterende massa van 32 kg, biedt deze crosstrainer een gelijkmatige beweging en uitgebreide mogelijkheden, inclusief tabletkoppeling.
 3. C25: Voorzien van een vliegwiel aan de voorkant, deze basis crosstrainer met handmatige weerstand is perfect voor minder belasting op de gewrichten.
 4. C55: De Performance C55 biedt 24 programma’s, een servomotor voor weerstandsregeling tot 350 watt en bluetooth-connectiviteit voor diverse apps.
 5. C65: Het topmodel onder de front aangedreven crosstrainers met een vliegwiel van 36 kg, een maximale weerstand van 440 watt en geschikt voor professioneel gebruik.

Met een Tunturi crosstrainer wordt trainen niet alleen effectief maar ook leuk. Verbeter je conditie, behaal je fitnessdoelen en geniet van een complete workout in het comfort van je eigen huis. Ervaar zelf de kwaliteit en veelzijdigheid van Tunturi’s assortiment.