Kettler

Een crosstrainer van kettler is een uiterst geschikt fitnessapparaat voor een optimale cardio-training. Kettler crosstrainers worden veelal gebruikt door sporters die hun conditie sterk willen verbeteren.

Optimaal trainen met een Kettler crosstrainer!

Een crosstrainer van kettler is een uiterst geschikt fitnessapparaat voor een optimale cardio-training. Kettler crosstrainers worden veelal gebruikt door sporters die hun conditie sterk willen verbeteren. Op deze specifieke fitness apparaten worden diverse lichaamspieren getraind, waardoor een training op de crosstrainer ook wordt beschouwd als een allround cardio-training. Zowel de armen, schouders, borst en rug, maar ook de billen, heupen, dijen en kuiten worden intensief getraind op dit cardio fitnessapparaat. Deze fitness apparaten worden daarom niet uitsluitend gebruikt voor conditietraining, maar bijvoorbeeld ook om af te vallen. Bent u op zoek naar een technisch hoogstaande en duurzame crosstrainer met de beste prijs/kwaliteitsgarantie? Dan biedt een kwalitatieve Kettler crosstrainer een totaaloplossing op maat. Kettler is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige fitness apparaten, die beschikken over de modernste technologie, de meest geavanceerde trainingscomputers en een sportief design.
De Fitness Specialist is een erkende officiële dealer van Kettler crosstrainers.

Een indrukwekkend assortiment aan fitnessapparatuur van Kettler

Zowel in onze uitgebreide showroom als in onze online Fitness shop kunt u het aanbod van Kettler crosstrainer modellen bekijken. Gaat u een Kettler crosstrainer kopen dan bent u tevens gegarandeerd van een optimaal trainingscomfort, plezier in het sporten en motivatie om regelmatig te trainen.

Online een passende Kettler crosstrainer kopen

De online Fitness shop van De Fitness Specialist is de uitgelezen plek om vanuit uw luie stoel het ruime assortiment op uw gemak te bekijken. Naast het uitgebreide aanbod van Kettler crosstrainers beschikken wij ook over een ruim assortiment aan overige kettler trainers. Het aanbod van kettler fitnessapparatuur wordt overzichtelijk inclusief een uitvoerige beschrijving getoond. Hierdoor kan elke individuele klant geheel zelfstandig en gemakkelijk de juiste producten kopen.

Wilt u een Kettler crosstrainer kopen, dan bent u waarschijnlijk benieuwd naar het online aanbod van De Fitness Specialist. Bekijk dan direct alle crosstrainers van dit topmerk in onze online Fitness shop.

Korte omschrijving Crosstrainer Optima 100:
Je training met handen en voeten. De Optima 100 met gemakkelijk te bedienen trainingscomputer toont hartfrequentie, pedaalomwentelingen per minuut, trainingstijd, snelheid, afstand en energieverbruik. Het 12-kg-vliegwiel, voor een bijzonder rustige ronde loop, helpt je bij een perfecte instap in de wereld van de crosstrainers.

Korte omschrijving Crosstrainer Optima 200:
Zorg dat je prestatie continu verbetert! De hoogwaardige en gemakkelijk te bedienen trainingscomputer met eenvoudig menu toont je tijdens je crosstraining je actueel geleverde prestatie en kan via het motorisch verstelbare magneetremsysteem met 15 weerstandsniveaus individueel jouw prestatie aanpassen.

Korte omschrijving Crosstrainer Optima 400:
Verspil geen energie, maar investeer deze in je fitness: Op de Optima 400 train je met 10 programma’s in je optimale prestatiebereik je uithoudingsvermogen. Het motorisch verstelbare magneetremsysteem met wattage weerstandsniveau geeft exact de krachtweerstand waarmee je groeit.

Korte omschrijving Crosstrainer Optima 600:
Op de Optima 600 voer je het prestatieschema op de trainingscomputer in en controleer je het energieverbruik in je optimale hartfrequentiezone. Bluetooth-interface, eenvoudig menu en geheugen maken de controle gemakkelijk, zodat je op deze crosstrainer sneller in een hogere versnelling schakelt.

Korte omschrijving Crosstrainer Optima 800:
De Extended-Motion-techniek garandeert een bijzonder gewricht ontlastend en effectief bewegingsverloop.

Korte omschrijving Crosstrainer Omnium 300:
De instap in de frontwheeler-vloot voor de gedreven crosstrainer-workout.

Korte omschrijving Crosstrainer Omnium 500:
De instap in de frontwheeler-vloot voor de gedreven crosstrainer-workout. Eender welke Omnium: Wie een Omnium bezit, heeft geen excuses meer. Deze geeft de weerstand aan in watt 25-400