Kettler

Product Filter
Prijsfilter
Merken

Een crosstrainer van kettler is een uiterst geschikt fitnessapparaat voor een optimale cardio-training. Kettler crosstrainers worden veelal gebruikt door sporters die hun conditie sterk willen verbeteren.

GRATIS montage” en cadeau!

Toont alle 6 resultaten

Optimaal trainen met een Kettler crosstrainer!

Een crosstrainer van kettler is een uiterst geschikt fitnessapparaat voor een optimale cardio-training. Kettler crosstrainers worden veelal gebruikt door sporters die hun conditie sterk willen verbeteren. Op deze specifieke fitness apparaten worden diverse lichaamspieren getraind, waardoor een training op de crosstrainer ook wordt beschouwd als een allround cardio-training. Zowel de armen, schouders, borst en rug, maar ook de billen, heupen, dijen en kuiten worden intensief getraind op dit cardio fitnessapparaat. Deze fitness apparaten worden daarom niet uitsluitend gebruikt voor conditietraining, maar bijvoorbeeld ook om af te vallen. Bent u op zoek naar een technisch hoogstaande en duurzame crosstrainer met de beste prijs/kwaliteitsgarantie? Dan biedt een kwalitatieve Kettler crosstrainer een totaaloplossing op maat. Kettler is een toonaangevende fabrikant van hoogwaardige fitness apparaten, die beschikken over de modernste technologie, de meest geavanceerde trainingscomputers en een sportief design.
De Fitness Specialist is een erkende officiële dealer van Kettler crosstrainers.

Een indrukwekkend assortiment aan fitnessapparatuur van Kettler

Zowel in onze uitgebreide showroom als in onze online Fitness shop kunt u het aanbod van Kettler crosstrainer modellen bekijken. Gaat u een Kettler crosstrainer kopen dan bent u tevens gegarandeerd van een optimaal trainingscomfort, plezier in het sporten en motivatie om regelmatig te trainen.

Online een passende Kettler crosstrainer kopen

De online Fitness shop van De Fitness Specialist is de uitgelezen plek om vanuit uw luie stoel het ruime assortiment op uw gemak te bekijken. Naast het uitgebreide aanbod van Kettler crosstrainers beschikken wij ook over een ruim assortiment aan overige kettler trainers. Het aanbod van kettler fitnessapparatuur wordt overzichtelijk inclusief een uitvoerige beschrijving getoond. Hierdoor kan elke individuele klant geheel zelfstandig en gemakkelijk de juiste producten kopen.

Wilt u een Kettler crosstrainer kopen, dan bent u waarschijnlijk benieuwd naar het online aanbod van De Fitness Specialist. Bekijk dan direct alle crosstrainers van dit topmerk in onze online Fitness shop.

Korte omschrijving Crosstrainer Optima 100:
Je training met handen en voeten. De Optima 100 met gemakkelijk te bedienen trainingscomputer toont hartfrequentie, pedaalomwentelingen per minuut, trainingstijd, snelheid, afstand en energieverbruik. Het 12-kg-vliegwiel, voor een bijzonder rustige ronde loop, helpt je bij een perfecte instap in de wereld van de crosstrainers. Ben je op zoek naar een eenvoudige en compacte uitvoering zonder luxe programma’s dan is dit een passend exemplaar.

Korte omschrijving Crosstrainer Optima 200:
Zorg dat je prestatie continu verbetert! De hoogwaardige en gemakkelijk te bedienen trainingscomputer met eenvoudig menu toont je tijdens je crosstraining je actueel geleverde prestatie en kan via het motorisch verstelbare magneetremsysteem met 15 weerstandsniveaus individueel jouw prestatie aanpassen. De optima 200 heeft wat leuke programma’s om elke training weer anders te maken zodat je zelf steeds merkt dat de conditie beter en beter wordt.

Korte omschrijving Crosstrainer Optima 400:
Verspil geen energie, maar investeer deze in je fitness: Op de Optima 400 train je met 10 programma’s in je optimale prestatiebereik je uithoudingsvermogen. Het motorisch verstelbare magneetremsysteem met wattage weerstandsniveau geeft exact de krachtweerstand waarmee je groeit. De crosstrainer optima 400 is met zijn zwaarder frame stabiel en een aanrader voor iemand die weer wat meer intensere trainingen wil doen en het wattage kan instellen van 25 tot 250 watt.

Korte omschrijving Crosstrainer Optima 600:
Op de Optima 600 voer je het prestatieschema op de trainingscomputer in en controleer je het energieverbruik in je optimale hartfrequentiezone. Bluetooth-interface, eenvoudig menu en geheugen maken de controle gemakkelijk, zodat je op deze crosstrainer sneller in een hogere versnelling schakelt. Het perfecte trainingsapparaat voor intensief gebruik en belastbaar tot 150kg. Trainen op wattage van 25 watt tot 400 watt met een vliegwiel van 22kg is enkel bestemd die het beste uit zijn lichaam wil halen. Dus de absolute topper van het kettler programma.

Korte omschrijving Crosstrainer Optima 800:
De Extended-Motion-techniek garandeert een bijzonder gewricht ontlastend en effectief bewegingsverloop. Door deze techniek maken we een heel soepele beweging en zijn er geen excuses meer om niet te kunnen trainen. Het degelijke frame is belastbaar voor zwaardere mensen tot 150kg en door het vliegwiel van 22kg is het sporten op deze crosstrainer optima 800 nog nooit zo leuk geweest. Dus beter bestaat er niet”

Korte omschrijving Crosstrainer Omnium 300:
De instap in de frontwheeler-vloot voor de gedreven crosstrainer-workout. Ben je gewend van de sportschool of fysio om met een crosstrainer te trainen met het vliegwiel aan de voorkant dan is dit model met 15 weerstand niveaus en diverse leuke programma’s een ideale training partner voor thuis.  Lekker bewegen in je eigen omgeving op momenten wanneer het jou uitkomt is toch wel prettig.

Korte omschrijving Crosstrainer Omnium 500:
De instap in de frontwheeler-vloot voor de gedreven crosstrainer-workout. Eender welke Omnium: Wie een Omnium bezit, heeft geen excuses meer. Deze geeft de weerstand aan in watt van 25 tot 400 en geeft middels door het zwaarder frame een zeer solide loop en is voor de fanatieke gebruiker het beste van het kettler assortiment.