Kettler ergometers

Product Filter
Prijsfilter
Merken

Het zorgvuldig samengestelde assortiment van De Fitness Specialist bestaat uit diverse ergometers van kettler. Een ergometer Kettler model biedt u een totaal oplossing voor een intensieve fietstraining voor de fanatieke sporter.

GRATIS montage” en cadeau!

Toont alle 6 resultaten

Een Ergometer van Kettler staat garant voor een complete training voor de intensievere sporter!

Het zorgvuldig samengestelde assortiment van De Fitness Specialist bestaat uit diverse ergometers van kettler. Een ergometer Kettler model biedt u een totaal oplossing voor een intensieve fietstraining voor de fanatieke sporter. De ergometers van dit toonaangevende merk worden gekenmerkt door een duurzame kwaliteit, baanbrekende technologie en een sportief design. Een Kettler ergometer zorgt daarnaast voor een optimaal trainingscomfort, waardoor u ook meer gemotiveerd bent om te trainen en plezier heeft in het sporten. De Fitness Specialist is daarnaast ook een erkende officiële dealer van Kettler fitnessapparatuur. Hierdoor bent u verzekerd van een optimale service en garantie van dit topmerk. Zowel in onze showroom als in onze online Fitness webshop kunt u het ruime assortiment bekijken.

Wij beschikken over een groot aanbod aan ergometers, dat een belangrijk onderdeel vormt van ons complete assortiment aan fitness apparaten.

Kettler is een gerenommeerd merk in de fitness branche en wij leveren daarom diverse modellen van dit topmerk, voor zowel recreatieve sporters als professionele organisaties. De ergometers van Kettler worden in verschillende prijsklassen aangeboden, van eenvoudige modellen tot uiterst geavanceerde modellen. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende modellen die in onze online Fitness webshop worden aangeboden maar ook in onze showroom staan opgesteld.

Hier ons assortiment ergometers waaronder de Ergometer Tour 300, Tour 400, Tour 600, Tour 800 en de Tour 600R

Korte omschrijving ergometer Tour 300:

Dit is het basis model uit het kettler assortiment ergometers en hierbij kan de weerstand ingesteld worden tot 250 watt met een magnetisch remsysteem wat het fietsen heel comfortabel maakt met een vloeiende beweging. Ook een leuk programma wat op het display is te volgen maakt het dat je steeds gemotiveerd bent om ieder doel te bereiken.

Korte omschrijving ergometer Tour 400:

Deze ergometer Tour 400 heeft een inductie weerstand systeem met meerdere weerstand instellingen van 25 tot 250 watt met stappen van 5 watt te verstellen om zo een goede workout te kunnen volbrengen. Diverse programma’s zorgen voor iedereen een geschikte training en maakt het fietsen alleen maar uitdagender.

Korte omschrijving ergometer Tour 600:

Bij de Tour 600 hebben we dan ook een elektromagneet rem (ook inductie genoemd) met meerdere weerstand instellingen oplopend tot 400 watt voor een nog nauwkeurigere training te volbrengen. Voor elke sporter die het uiterste uit zichzelf wil halen is dit zeker een aanrader. De vele programma’s en een stabiel en stevig frame maken je training helemaal compleet en comfortabel en wordt fietsen alleen maar leuker om te doen.

Korte omschrijving ergometer Tour 800:

De kettler ergometer Tour 800 is het top model uit de collectie en heeft met het zeer comfortabele stuur en een vliegwiel van 10kg het beste comfort en is enkel voor de veeleisende sporters die investeren in gezondheid en fitheid en willen trainen op het hoogste niveau met het hele gezin. Met de uitgebreide display met veel mogelijkheden is het een genot om te bewegen en aan de conditie te werken in je eigen fitness kamen en kan je trainen wanneer je wil.