Tunturi Platinum

Product Filter
Prijsfilter
Merken

De Platinum Tunturi crosstrainer is meteen een topmodel onder de crosstrainers. Met zijn prachtige design en perfecte crossbeweging behoort de Platinum Tunturi crosstrainer thuis bij de absolute top van de crosstrainers.

GRATIS montage”

Enig resultaat

De Beste en degelijkste crosstrainer van Tunturi is voor de fanatieke sporter die het maximale wil bereiken maar ook voor de fysiotherapie, bedrijf fitness, Hotels…enz

De nieuwste Platinum Tunturi crosssprinter is uniek in zijn soort. Met zijn combinatie van spinningfiets en crosstrainer in 1, maakt dit apparaat de fitnesstraining nog uitdagender en completer dan voorheen. Het is een genot om met de Platinum Tunturi cross sprinter lekker aan de conditie te werken en te profiteren van en complete workout van het lichaam.

De Platinum Tunturi crosstrainer is meteen een topmodel onder de crosstrainers. Met zijn prachtige design en perfecte crossbeweging behoort de Platinum Tunturi crosstrainer thuis bij de absolute top van de crosstrainers; bij het leveren van topprestaties is deze Platinum Tunturi crosstrainer niet meer weg te denken.