Verzenden

Wij van De Fitness Specialist streven er naar alle bestelde artikelen bij u te bezorgen binnen 2a'5 werkdagen en mocht een product ondanks onze zeer grote voorraad niet meteen te leveren zijn dan zullen wij u hierover informeren en ons uiterste best doen om dit zo spoedig mogelijk bij u te bezorgen! U wordt binnen 24u bericht wanneer dat de bestelling bij u geleverd kan worden.

Gratis bezorgd + montage* (extra service voor onze klanten!)

Al uw hometrainers, crosstrainers, roeitrainers, spinningbikes enz... worden door De Fitness Specialist gratis thuisbezorgd, inclusief montage* (dit staat vermeld bij elk product op de website) of als u het graag nieuw in doos geleverd wil hebben geef dit aan bij opmerkingen in de bestelling. Dus inclusief montage wil zeggen, dat deze gemonteerd klaar door onze bezorger bij u wordt afgeleverd op de begane grond en als er een lift aanwezig is kan dit ook op de verdieping gebracht worden. Indien nodig een handje hulp zou dan wel fijn zijn voor de bezorger''

* De onderstaande producten worden nieuw in doos geleverd met een duidelijke montage handleiding:
Dus krachtstations, halterbanken, trainingsbanken en loopbanden worden in de originele verpakking geleverd. De loopbanden zijn al grotendeels voor gemonteerd (90% klaar in doos) in de verpakking en worden gratis thuisbezorgd. U bent zelf verantwoordelijk voor de montage. Door de bijgeleverde Nederlandstalige handleiding kan de montage heel eenvoudig gebeuren. Door de montage zelf uit te voeren blijft uiteraard ook de garantie (2 tot 3 jaar) van toepassing.

Voor meer informatie neem gerust contact met ons op.

Bezorgen:
Onze producten worden zoveel mogelijk door onze eigen chauffeurs afgeleverd. Is dit niet het geval dan word dit door onze vaste bezorger BK koerier gedaan. U wordt ten alle tijden vooraf ingelicht via mail op welke dag en tijd de bestelling word afgeleverd.
Op het opgegeven mail adres bij de bestelling wordt u op de hoogte gehouden betreffende de levering. Ook de kleinere pakketten (minder dan 30 kg) die worden bezorgd met de DPD koerier, hierover wordt U altijd vooraf bericht via mail wanneer deze bij ons weg gaan en kan u het pakket volgen via het trace nummer.

GRATIS* verzending van alle fitness apparatuur vanaf 75,-*
onder dit bedrag wordt er 7.25 (Nederland) en 13.00 (België) verzend/admin. kosten berekend.

  • Uitgezonderd op sommige artikelen, o.a. zware gewicht schijven, halterstangen, korte halters enz... bezorging van deze producten gaan in onderling overleg en kunnen afwijkende bezorgtarieven hebben.
  • Enkele goederen waar de afmetingen boven de verzend/gewicht maten zijn voor verzending met de DPD koerier of onze vervoerder kunnen extra verzendkosten van voor berekend worden. Dit staat dan ook vermeld bij het afrekenen in onze webshop.
  • Ook voor onderdelen en service artikelen kunnen verzendkosten voor worden berekend.

Afhalen:
De Fitness Specialist
heeft een grote voorraad fitnessapparatuur en accessoires. Al onze producten zijn af te halen in ons magazijn, (gelegen bij onze showroom) en dit is mogelijk binnen onze openingstijden.
Wel graag vooraf even laten weten via mail of telefonisch wanneer u het artikel wil ophalen zodat wij kunnen zorgen dat alles klaar staat en U kunnen helpen met opladen.

Mocht u verder nog met vragen zitten over het verzenden of wilt u kosten besparen door het artikel zelf bij onze showroom in Budel-Schoot op te halen neem dan contact op met info@deFitnessSpecialist.nl of op tel: 0031-(0)495-491185

Wij leveren ALLEEN in Nederland (wadden eilanden uitgesloten) en België (Wallonië uitgesloten) GRATIS*, voor Wadden eiland en Wallonië maken wij voor u een speciale prijs.