Kettler

Product Filter
Prijsfilter
Merken

De Kettler loopbanden zijn zeer degelijk, hebben een goede dempingsmat en zijn geluidsarm. Met een Kettler Loopband kunt U thuis lekker lopen; ongeacht de weersomstandigheden of de drukte van een sportschool.

GRATIS loopbanden spray”

Toont alle 6 resultaten

Ontdek De Topkwaliteit van Kettler Loopbanden – Jouw Toegang tot Comfortabel en Effectief Thuis Trainen!

Kettler loopbanden staan bekend om hun duurzaamheid, uitstekende demping en geruisloze werking. Thuis genieten van een hardloopsessie is nu mogelijk, ongeacht het weer of de drukte van de sportschool. Met Kettler loopbanden in diverse prijsklassen en voor elke doelgroep, vind je bij ons de perfecte loopband voor zowel recreatieve als fanatieke sporters. Laat je adviseren voor een eerlijk advies, zodat je jarenlang met plezier kunt trainen en de resultaten zullen volgen.

Korte Omschrijving Loopband Alpha Run 200: De Alpha Run 200 is de perfecte metgezel voor je training. Met diverse trainingsprogramma’s, inclusief polsslag gestuurde training, optimaliseer je je cardiofitness en vetverbranding. De Shock Absorber zorgt voor effectieve demping tijdens het lopen. Dit basismodel biedt jarenlang loopplezier en een goede start voor je trainingen.

Korte Omschrijving Loopband Alpha Run 400: De Alpha Run 400 brengt je naar het volgende trainingsniveau. Stel snelheden in via het aanraakscherm, pas tempo en stijging aan via de handvatten en ontdek het nieuwe gewrichtsontlastende KETTLER dempingssysteem. Dankzij de mogelijkheid om diverse apps te koppelen aan de trainingscomputer, ervaar je comfort en plezier tijdens het lopen op deze geavanceerde loopband.

Korte Omschrijving Loopband Alpha Run 600: De Alpha Run 600 biedt verschillende trainingsvormen, inclusief pols gestuurde training, personengeheugen en geïntegreerde polsslagontvanger. Geniet van comfort en kilometers loopplezier dankzij de uitstekende demping van Kettler loopbanden. Een ideale partner voor fanatieke lopers die comfort en duurzaamheid waarderen.

Korte Omschrijving Loopband Alpha Run 800: De KETTLER loopband Run 800 brengt het bos naar je thuis. De backlight trainingscomputer met LC-display begeleidt je prestatieverhoging met perfect afgestemde programma’s. Met functies zoals 4-personen-geheugen, geïntegreerde polsslagontvanger en talrijke programmeermogelijkheden biedt deze loopband controle en duurzaamheid voor veeleisende sporters. Kies voor de beste en meest duurzame loopband van het bekende merk Kettler.