Kettler

De Kettler loopbanden zijn zeer degelijk, hebben een goede dempingsmat en zijn geluidsarm. Met een Kettler Loopband kunt U thuis lekker lopen; ongeacht de weersomstandigheden of de drukte van een sportschool.

Prijsfilter
Onze Merken

De Kettler loopbanden zijn zeer degelijk, hebben een goede dempingsmat en zijn geluidsarm. Met een Kettler Loopband kunt U thuis lekker lopen; ongeacht de weersomstandigheden of de drukte van een sportschool. Kettler loopbanden zijn er in elke prijsklasse en voor iedere doelgroep. Voor zowel de recreatieve als de fanatieke sporter heeft kettler een geschikte loopband die het mogelijk maakt om je doel te bereiken en plezier te beleven in iedere training telkens weer. Laat u adviseren voor een eerlijk advies zodat U jaren met plezier kan trainen en het resultaat zal volgen.

Korte omschrijving Loopband Alpha Run 200:
Deze loopband is de gangmaker voor je training. Met diverse op elkaar afgestemde trainingsprogramma’s inclusief polsslag gestuurde training, optimaliseer je de cardiofitness en je vetverbranding. Bovendien zorgt de Shock Absorber voor een effectieve demping bij het lopen.

Korte omschrijving Loopband Alpha Run 400:
De loopband Alpha run 400 is jouw reuzenstap naar het volgende trainingslevel. Per aanraakscherm stel je snelheden van 1 – 20 km/h in en pas via de handvatten tempo en stijging exact aan. Wat je daarmee uit je benen haalt, is een kwestie van even nadenken. Want met het nieuwe gewricht ontlastende KETTLER dempingssysteem kun je rustig tot aan je limieten gaan.
Mede door het gebruik van diverse apps te verbinden met de trainingscomputer is comfort en loopplezier hier wel degelijk aanwezig.

Korte omschrijving Loopband Alpha Run 600:
Hier loopt je fitness-programma in verschillende trainings vormen inclusief polsgestuurde training, personengeheugen en geïntegreerde polsslagontvanger zorgen dat je goed gaat zweten.

Korte omschrijving Loopband Alpha Run 800:
KETTLER loopband Run 800 is de tour door het bos voor thuis. De backlight trainingscomputer met LC-display geeft via de perfect afgestemde programma’s het ritme van je prestatieverhoging aan. Functies zoals 4-personen-geheugen, geïntegreerde polsslagontvanger en talrijke andere programmeermogelijkheden zorgen voor een gecontroleerd verloop van je trainingseenheden.