Flow Fitness

Product Filter
Prijsfilter
Merken

De roeitrainers van Flow Fitness zijn allemaal voorzien van computers met speciale programma’s die je helpen om optimaal te trainen. Het aantal verbrandde calorieën wordt bijvoorbeeld bijgehouden, evenals de snelheid en duur van je training.

GRATIS borstband cadeau”

Toont alle 3 resultaten

Met de Flow Fitness roeitrainer kunt u zeer intensief aan een complete workout werken. De Flow Fitness roeitrainer geeft het maximale resultaat aan calorieverbranding. Door te roeien op de Flow Fitness roeitrainer worden alle spiergroepen in het gehele lichaam getraind. Roeien is niet voor niets de meest complete cardio training.

Een effectieve workout met een roeitrainer
Het trainen op een roeitrainer is erg effectief. Dit komt omdat bijna alle spiergroepen getraind worden. Met de beweging die je maakt op een roeitrainer, voer je allemaal verschillende handelingen uit. Allereerst zet je je af, vervolgens trek je de roeitrainer mee en tot slot laat je je weer terugrollen. Met elke handeling span je een andere spiergroep aan, waardoor het hele lichaam aan het werk gezet wordt. De roeitrainer is daarom geschikt om zowel intensief op te trainen, maar ook voor rustige periodes. Bij een complete workout wissel je deze twee trainingsvormen vaak af, afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur.

Welke spieren train je nu precies met een roeitrainer? Een roeiapparaat is een echte spierversterker en conditiebouwer. Het antwoord is dan ook dat je de spieren in je hele lichaam effectief traint met een roeitrainer. Met name je arm-, been- en buikspieren worden flink aan het werk gezet en dit betaalt zich uit in toegenomen spiermassa en verbeterde conditie van hart en longen. Een roeitrainer is dan ook geschikt voor zowel krachttraining als cardiotraining.

De roeitrainers van Flow Fitness zijn allemaal voorzien van computers met speciale programma’s die je helpen om optimaal te trainen. Het aantal verbrandde calorieën wordt bijvoorbeeld bijgehouden, evenals de snelheid en duur van je training. Op die manier krijg je zicht op de effectiviteit van je training en kun je planmatig je doelen behalen.

Roeitrainers zijn bijzonder makkelijk in gebruik. Dit maakt ze geschikt voor jong en oud, getraind en ongetraind. Je hoeft jouw roeitrainer niet eerst af te stellen op je lichaam maar kunt gewoon gaan zitten en je training beginnen. Roeien als fitness is dan ook eenvoudig en buitengewoon effectief.

Heb je de roeitrainer workout afgerond? Dan zet je deze rechtop en staat deze op een kleine ruimte.