Showroom model

Product Filter
Prijsfilter
Merken

De onderstaande showroom modellen zijn 100% in orde en hebben dezelfde garantie als een nieuw exemplaar wat uit de doos komt. Het gemonteerde apparaat wordt goed verpakt samen met het cadeau en de handleiding bezorgd op gelijkvloers door onze bezorger die vooraf bericht via mail welke dag en tijd de bestelling wordt bezorgd. De roeitrainer wordt aanbevolen voor aan de conditie te werken of de nodige calorieën te verbranden. Met een roeitrainer als fitnessapparaat train je namelijk het hele lichaam in een vloeiende beweging en is resultaat verzekerd.

Toont alle 3 resultaten

Bij De Fitness Specialist kunt u de ideale roeitrainer kopen.
De roeitrainer wordt aanbevolen voor aan de conditie te werken of de nodige calorieën te verbranden. Met een roeitrainer als fitnessapparaat train je namelijk het hele lichaam in een vloeiende beweging en is resultaat verzekerd. Trainen op je hartslag met de roeitrainer is het beste wat je kan doen, want hierdoor wordt de juiste weerstand bepaald en haal je het maximale rendement.
Zo is een roeitrainer een van de meest effectieve fitnessapparatuur voor een leuke cardiotraining. Als u wilt afvallen of uw conditie wil verbeteren, dan is een roeitrainer een goede keuze. Met de roeitrainer traint men diverse spiergroepen zoals rug, schouders, borst, armen, billen, heupen…dus door regelmatig te trainen op de roeitrainer verbetert u de conditie en voelt u zich lekker in je vel.
Alle A-merken van De Fitness Specialist zoals Kettler, Tunturi, Flow fitness staan opgesteld, dus kom langs voor een vrijblijvend advies of bestel online.