Tunturi

Product Filter
Prijsfilter
Merken

Een Tunturi hometrainer of ergometer is uitermate geschikt voor het versterken van spieren, het verbeteren van de conditie, het verbranden van calorieën en voor het verbeteren van de mobiliteit.

GRATIS montage” en cadeau!

Toont alle 16 resultaten

Ontdek het Plezier van Fietsen met Tunturi Hometrainers: Uw Weg naar een Sterker, Gezonder U!

Een Tunturi hometrainer of ergometer is dé sleutel tot het versterken van spieren, het verbeteren van de conditie, het verbranden van calorieën en het bevorderen van mobiliteit. Voor de fietsliefhebber is een Tunturi hometrainer of ergometer een onmisbaar thuisfitnessapparaat. Transformeer uw drukke dag met een ontspannen rit terwijl u aan uw conditie werkt. Tunturi biedt een prachtige collectie hometrainers voor elke prijsklasse.

Beginnend met het basismodel, de hometrainer Competence F20, levert Tunturi eenvoudige bediening met een handmatige display waarop essentiële gegevens worden weergegeven. De Competence F40 tilt het niveau omhoog met een PMS-servomotor en uitgebreidere weergaveopties.

Stap naar een hoger niveau met de hometrainer Performance E50, uitgerust met een PMS-servomotor, een zwaarder vliegwiel en een maximale trapweerstand van 250 watt. De Performance E60, met een EMS-inductiebesturingsremsysteem, biedt weerstand tot 350 watt en een vliegwiel van 14 kg, samen met diverse boeiende programma’s voor jarenlang fietsplezier. De hartslaggestuurde functie optimaliseert elke training, waardoor u het maximale rendement behaalt.

Ontdek de ultieme hometrainer, de Endurance E80, met zijn ergonomische vormgeving, gebruiksvriendelijke display met 61 weerstandsniveaus en inductieremtechnologie. Naast de boeiende voorgeprogrammeerde programma’s op de iConsole-monitor, kunt u met uw iPad extra mogelijkheden verkennen. Deze topklasse hometrainer verdient een plek in uw woonkamer of op kantoor.

Wacht niet langer. Maak van fietsen een waar genot met Tunturi Hometrainers. Bestel vandaag en investeer in uw welzijn!

Ontdek de Voordelen van Trainen met een Hometrainer: Investeer in Je Gezondheid!

Waarom Trainen op een Hometrainer?

Een hometrainer, ook wel bekend als de ‘fitness fiets’, biedt talloze voordelen. Ongeacht het weer, kun je altijd genieten van een fietsrit, of je nu thuis bent of in de sportschool. Deze effectieve workout richt zich op diverse spiergroepen, waaronder rug- en buikspieren, kuiten, bilspieren, biceps, triceps, en natuurlijk de quadriceps. Fietsen op een hometrainer versterkt niet alleen je spieren, maar verbetert ook je conditie en uithoudingsvermogen.

Gezondheidsvoordelen van een Hometrainer:

Regelmatig fietsen op een hometrainer verkleint de kans op hart- en vaatziekten. Je hart werkt efficiënter, pompt meer bloed met minder slagen per minuut. Bovendien helpt fietsen met een gemiddelde tot hoge snelheid bij het reguleren van cholesterol en bloedsuiker, en vergroot het je longinhoud.

Een hometrainer biedt een veilige revalidatiemogelijkheid, waar je in een gecontroleerde omgeving aan spierherstel kunt werken, zonder externe invloeden.

Gewichtsverlies met een Hometrainer:

Wil je afvallen? Een hometrainer is uitermate geschikt. Bij een gemiddelde snelheid van zestien kilometer per uur verbrandt iemand van zestig kilo ongeveer 350 calorieën per uur. Voor iemand van tachtig kilo kan dit zelfs oplopen tot ongeveer 470 calorieën.

Ontspanning voor Lichaam en Geest:

Fietsen op een hometrainer is niet alleen goed voor het lichaam maar ook voor de geest. Met de focus op de beweging van je lichaam en spieren kun je je hoofd leegmaken, ruimte creëren voor creativiteit en nieuwe uitdagingen.

Vragen en Antwoorden:

 1. Welke hometrainer past bij mij?
  • Het kiezen van de juiste hometrainer hangt af van jouw fitnessdoelen, budget en ruimte. Kom naar onze showroom voor persoonlijk advies en een testrit.
 2. Welke hometrainer is het beste?
  • De beste hometrainer is subjectief en afhankelijk van jouw behoeften. Neem contact met ons op voor gedetailleerd advies en beoordelingen.
 3. Waar moet ik op letten bij het kopen van een hometrainer?
  • Belangrijke overwegingen zijn het type weerstand (magnetisch), comfort, programma’s en prijs.
 4. Is een hometrainer goed om af te vallen?
  • Ja, hometrainers zijn uitstekende hulpmiddelen voor gewichtsverlies. Ontdek onze cardio-hometrainers om te beginnen.
 5. Waarom is een hometrainer gezond voor mij?
  • Hometrainers bieden diverse gezondheidsvoordelen, waaronder verbeterde cardiovasculaire gezondheid, spierversterking, calorieverbranding en stressvermindering. Lees meer in onze uitgebreide specificaties over de gezondheidsvoordelen van hometrainers.