Tunturi

Product Filter
Prijsfilter
Merken

Een Tunturi hometrainer of ergometer is uitermate geschikt voor het versterken van spieren, het verbeteren van de conditie, het verbranden van calorieën en voor het verbeteren van de mobiliteit.

GRATIS montage” en cadeau!

Toont alle 11 resultaten

Een Tunturi hometrainer of ergometer is uitermate geschikt voor het versterken van spieren, het verbeteren van de conditie, het verbranden van calorieën en voor het verbeteren van de mobiliteit. Als u van fietsen houdt is een Tunturi hometrainer of ergometer een onmisbaar apparaat voor thuis. Met een Tunturi trainer kunt u een drukke dag even vergeten en lekker aan de conditie werken. Tunturi heeft een mooie collectie hometrainers in elke prijsklasse.

De Tunturi hometrainers, ook wel eens Bike hometrainer genoemd hebben als basis model de hometrainer competence F20. Deze hometrainer heeft een eenvoudige display met een handmatige bediening waar de nodige gegevens af te lezen zijn op het scherm.
Met de hometrainer performance E50 en E60 hebben we een EMS besturingsremsysteem die de weerstand aangeeft in watt en met zijn leuke programma’s is dit wel een hometrainer. De hartslag gestuurde functie is natuurlijk helemaal top zodat U in de juiste zone traint en zo het maximale rendement haalt uit elke training.

Ook heeft tunturi een Endurance E80, deze met de ergonomische vormgeving en gebruiksvriendelijke display met 53 weerstand niveaus die met inductie wordt geremd. Buiten de leuke voorgeprogrammeerde programma’s op de I console monitor is het ook mogelijk om met je iPad nog meerdere mogelijkheden te gebruiken.

Dus deze topper zowel in gebruik als in uiterlijk mag zeker niet ontbreken in de woonkamer of op kantoor. Uiteraard is de nieuwe PLATINUM hometrainer wederom een meerwaarde voor elke liefhebber. Zo heeft bijvoorbeeld de hometrainer PLATINUM met zijn prachtige monitor de mogelijkheid om T-Road, T-Music, T-Ride zoveel dat elke training U een nieuwe uitdaging geeft.