Kettler

Product Filter
Prijsfilter
Merken

Een kwalitatief goede hometrainer van Kettler biedt u een totaal oplossing voor een intensieve fietstraining. Dus zorgeloos fietsen en fit blijven”

GRATIS montage” en cadeau!

Toont alle 8 resultaten

Een hometrainer van Kettler staat garant voor een complete training

Het zorgvuldig samengestelde assortiment van De Fitness Specialist bestaat uit degelijke fitness apparaten van kettler. Een kwalitatief goede hometrainer van Kettler biedt u een totaal oplossing voor een intensieve fietstraining. De hometrainers en ergometers van dit toonaangevende merk worden gekenmerkt door een duurzame kwaliteit, baanbrekende technologie en een sportief design. Een Kettler hometrainer of ergometer zorgt daarnaast voor een optimaal trainingscomfort, waardoor u ook meer gemotiveerd bent om te trainen en plezier heeft in het sporten. De Fitness Specialist is daarnaast ook een erkende officiële dealer van Kettler fitnessapparatuur. Hierdoor bent u verzekerd van een optimale service en garantie van dit topmerk. Zowel in onze showroom als in onze online Fitness webshop kunt u het ruime assortiment bekijken.

Diverse hometrainer Kettler modellen vindt u bij De Fitness Specialist

Wij beschikken over een groot aanbod aan hometrainers en ergometers, dat een belangrijk onderdeel vormt van ons complete assortiment aan fitness apparaten. Kettler is een gerenommeerd merk in de fitness branche en wij leveren daarom diverse modellen van dit topmerk, voor zowel recreatieve sporters als professionele organisaties. Hieronder vindt u een overzicht van de verschillende modellen die in onze online Fitness webshop worden aangeboden maar ook in onze showroom staan opgesteld.

De Ride serie beschikt over volwaardige hometrainer voor de recreatieve sporter. De modellen zijn voorzien van een trainingscomputer, met tal van functies, een LCD display en een hartslagmeting via handsensoren op het stuur. De modellen van deze serie worden gekenmerkt door een degelijke kwaliteit voor een scherpe prijs. De hometrainer Ride 100 is hier het basis model met handmatige weerstand en een zeer eenvoudige bediening van de display en voor de liefhebber is er ook de hometrainer Ride 300 die dan weer een uitgebreidere display heeft met leuke trainingen. De nieuwe modellen Ride 100 en Ride 300 zijn een mooie aanvulling op de bestaande collectie en in prijs/kwaliteit zeker te adviseren.

Korte omschrijving hometrainer Ride 100:
Gewoon trainen! De Ride 100 brengt je onmiddellijk in beweging. Intuïtief bedieningsgemak en een duidelijk overzicht van alle belangrijke waarden, zoals hartslag, snelheid, afstand en energieverbruik. Een simpele en gemakkelijk te gebruiken hometrainer voor iemand die luxe niet nodig heeft. Het basis model van kettler waar het bewegen op de 1ste plaats komt zonder ingewikkelde programma’s en instellingen”

Korte omschrijving hometrainer Ride 300:
Geeft je snelheid! De hometrainer Ride 300 houden jou en je gezin fit. Het display slaat alle trainingsgegevens op en laat jullie niet meer los. Want de Ride 300 zorgt dat jullie fitness motivatie steeds beter wordt. Diverse programma’s geeft je het gevoel dat je alles onder controle hebt en het fiets plezier de stimulans geeft om het vol te houden in je eigen fitness kamer.

Korte omschrijving hometrainer Ride 300R:
Met de Ride 300R  verbeter je weer de conditie, zonder je rug te zwaar te belasten. De lage en veilige zitpositie is voor jou een groot voordeel. Waar mensen op een gewone hometrainer niet uit de voeten komen is een zit hometrainer de geschikte trainings partner voor thuis. Deze zorgt voor veiligheid en comfort om zo in beweging te blijven en is fietsen nog nooit zo leuk geweest” gewoon een aanrader voor mensen die op een gewone hometrainer niet de beoogde training kunnen uitvoeren.

Vooraf ingesteld vermogen in watt op de hometrainer? kijk dan naar een Kettler ergometer voor intensief gebruik”

Naast de uitgebreide keuze aan hometrainers beschikken wij ook over een ruim aanbod van Kettler ergometers. In ons assortiment ergometers waaronder de Ergometer Tour 300, Tour 400, Tour 600, Tour 800 en de Tour 600R