Kettler

Product Filter
Prijsfilter
Merken

Door te trainen op een Kettler roeitrainer verbeteren alle spiergroepen en het uithoudingsvermogen en creëren we een workout voor het gehele lichaam. Bij het trainen op een Kettler roeitrainer heeft u een hoog calorie verbruik en bouwt u snel conditie op.

Enig resultaat

Door te trainen op een Kettler roeitrainer verbeteren alle spiergroepen en het uithoudingsvermogen en creëren we een workout voor het gehele lichaam. Bij het trainen op een Kettler roeitrainer heeft u een hoog calorie verbruik en bouwt u snel conditie op. Tevens is de Kettler roeitrainer opklapbaar en dus ruimte besparend.

Korte omschrijving Roeitrainer Regatta 300:
Kom aan boord! De Regatta 300 is je instap in de training met roeiapparaat via trekkabel met magneet weerstand. De manuele aandrijftechniek met 5 niveaus en de trainingscomputer met polsslag- en andere metingen brengen veel vaart in je trainingsprogramma.

Korte omschrijving Roeitrainer Regatta 500:
Breng de waterkracht aan land! De Regatta 500, de authentieke roeibelevenis met degelijke zitting en handgrepen. Mede door de watertank laten we je de dynamiek van de roeisport beleven. De extra lange geleidingsrails geven je ook met een lichaamslengte tot 2 m het gevoel de roeispanen onder controle te hebben.

Kettler roeitrainer AquaRower 500:
Met de Kettler AquaRower 500 train je effectief meerdere spiergroepen en ervaar je het gevoel alsof je echt op het water traint. Deze semiprofessionele roeitrainer is erg stevig en heeft een hoogwaardige afwerking. Daarnaast is hij voorzien van een grote gebruiksvriendelijke console om al je trainingsgegevens bij te houden.

Kettler roeitrainer AquaRower 700:
Met de Kettler AquaRower 700 train je zeer effectief en intensief. Deze professionele roeitrainer werkt op waterweerstand en geeft je dat echte gevoel als op het water. Het frame is stevig en is bestand tegen de meest intensieve trainingen. Hierdoor kun je zonder problemen het uiterste uit jezelf halen.