Tunturi

Product Filter
Prijsfilter
Merken

Een Tunturi loopband is geschikt voor iedereen: van jong tot oud, een beginnende sporter of afgetraind, in goede gezondheid of juist herstellend. Op een Tunturi loopband is het buiten veilig, ook nog eens zeer comfortabel lopen.

Toont alle 16 resultaten

Een Tunturi loopband is geschikt voor iedereen: van jong tot oud, een beginnende sporter of afgetraind, in goede gezondheid of juist herstellend. Op een Tunturi loopband is het buiten veilig, ook nog eens zeer comfortabel lopen. Op het scherm van de Tunturi loopband zijn alle trainingsgegevens direct beschikbaar, wat zorgt voor de nodige motivatie om te blijven lopen. De tunturi loopbanden zijn verkrijgbaar in alle prijsklasse en uiterst betrouwbaar met de originele garantie aan huis.

Met de Tunturi loopbanden kun je zelfs bij slecht weer ideaal trainen. Deze loopbanden onderscheiden zich in uiterlijk en degelijkheid. Alle loopbanden zijn eenvoudig opklapbaar en gemakkelijk bedienbaar met een stille motor. Lopen op een tunturi loopband is genieten van elke training en U zult versteld staan van uzelf tot welke resultaten dit kan leiden.

Welke spieren train je met een loopband?
Met een loopband werk je aan je conditie en je spierkracht. Het is heeft een gunstig effect op je bloeddruk, cholesterol- en bloedsuikerspiegel en je welzijn in het algemeen. Daarnaast werk je aan het versterken van je beenspieren en bilspieren, maar ook je buik- en rugspieren worden flink aan het werk gezet. Deze houden je lichaam in balans en helpen de schok van de stappen op te vangen.

Wat zijn de voordelen van trainen op een loopband?
Trainen op een hardloopband heeft veel voordelen. Je ziet altijd hoeveel je gelopen hebt en je kan een authentiek landschap simuleren met de verschillende programma’s op de loopband. Zo kan je tijdens het lopen de loophoek aanpassen om een hoogteverschillen te simuleren en kan je routes via Tunturi Routes op een smartphone of tablet bekijken voor een meer authentieke trainingsbeleving. Daarnaast kan je de band altijd stoppen als je te moe bent om verder te gaan, of pijn van een blessure opspeelt als je de loopband gebruikt om te revalideren.

En ten slotte: je kan altijd trainen op een loopband, ongeacht het seizoen, het weerbericht of het landschap buiten.