Showroom model

Product Filter
Prijsfilter
Merken

Zowel beginnende sporters als professionele hardlopers maken intensief gebruik van loopbanden en ervaren de vele voordelen van deze cardio-training. Met behulp van verschillende trainingsprogramma’s kunt u diverse soorten trainingen op het fitnessapparaat uitvoeren.

Toont alle 3 resultaten

Bij De Fitness Specialist kunt u de ideale loopband kopen.
Door gebruik te maken van een loopband wordt u in staat gesteld om tijdens de koude wintermaanden uw looptraining binnen voort te zetten. De motivatie om een loopband te kopen kan per sporter verschillen, maar over het algemeen wordt dit fitnessapparaat ingezet om aan de conditie te werken, het gewicht in balans te houden en om de nodige calorieën te verbranden. Zowel beginnende sporters als professionele hardlopers maken intensief gebruik van loopbanden en ervaren de vele voordelen van deze cardio-training. Met behulp van verschillende trainingsprogramma’s kunt u diverse soorten trainingen op het fitnessapparaat uitvoeren. Wilt u graag een passende loopband kopen en bent u daarom benieuwd naar de verschillende modellen? Bezoek dan de uitgebreide showroom van De Fitness Specialist of bestel online.

De Fitness Specialist beschikt tevens over een ruim assortiment aan fitnessapparatuur van het merk Kettler, Tunturi en Flow Fitness. De fitness apparaten van dit A-merk worden gekarakteriseerd als duurzaam, kwalitatief hoogstaand en technisch hoogwaardig. Een Kettler loopband beschikt daarnaast over een sportief en dynamisch design, om een optimaal trainingscomfort te kunnen garanderen. Wij zijn een erkende officiële dealer van Kettler fitnessapparatuur en leveren diverse modellen, waaronder de Kettler loopband Alpha Run 200, Run 400, Run 600 en de professionele Alpha Run 800 als topmodel. Zowel voor recreatieve sporters als professionele organisaties is een Kettler loopband de beste keuze voor een optimale trainingservaring. Wilt u ook een kwalitatieve loopband kopen en bent u daarom op zoek naar een deskundig advies? Bel of mail ons gerust even…

Gemakkelijk online een degelijke en betrouwbare loopband kopen.

Naast onze uitgebreide showroom beschikken wij tevens over een Fitness webshop, waarmee wij al onze klanten optimaal kunnen ondersteunen bij het kiezen van de beste loopband. Geheel op uw gemak kunt u het gehele assortiment aan fitnessapparatuur in onze uitgebreide webshop bekijken en direct bestellen. Het aanbod van alle A-merk fitness apparaten wordt overzichtelijk en per merk gepresenteerd. In de online Fitness shop van De Fitness Specialist kunt u terecht voor loopbanden van Tunturi, Flow Fitness, Platinum Tunturi en uiteraard diverse Kettler loopbanden. Elke loopband is voorzien van een uitgebreide product beschrijving, inclusief een overzicht van alle eigenschappen, functies en specificaties. In onze gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webshop kan zelfs de beginnende sporter eenvoudig en snel de ideale loopband kopen.