Flow Fitness

Product Filter
Prijsfilter
Merken

De speedbike DSB600i wordt perfect ingezet om binnen een complete fietstraining uit te voeren. Dit fitnessapparaat wordt ook wel racer genoemd en is daarom ook uiterst populair onder zowel jong als oud.

GRATIS cadeau”

Toont alle 3 resultaten

Een Racer DSB600i kopen doet u eenvoudig bij De Fitness Specialist.
Deze specifieke speed bike wordt daarnaast ook veelvuldig ingezet bij cardio- en conditietrainingen. Indien u op zoek bent naar een passende spinningfiets, dan wilt u uiteraard een technisch hoogstaande spinningbike kopen die geheel voldoet aan uw wensen en verwachtingen. Zowel in Nederland als in België zijn wij al ruim 25 jaar gespecialiseerd in de verkoop van eersteklas fitnessapparatuur.

Online uw spinningbike kopen, bij dé nummer 1 in fitnessapparatuur!

In onze online Fitness shop van de Fitness Specialist kunt u de DSB600i bekijken en direct bestellen. De speed bike beschikt over een uitvoerige product omschrijving met een overzicht van alle eigenschappen, functies en overige specificaties. Zodoende wordt niet alleen een professionele organisatie in staat gesteld om snel de juiste spinningfiets te vinden, maar ook de recreatieve sporter kan in onze online Fitness shop probleemloos en snel een geschikte spinningbike kopen.