Flow Fitness

Product Filter
Prijsfilter
Merken

Om de conditie op peil te houden is het fietsen op een Flow Fitness hometrainer een uitstekend fitnessapparaat.

GRATIS montage” en cadeau!

Toont alle 7 resultaten

Waarom een Flow Fitness hometrainer?

Om de conditie op peil te houden is het fietsen op een Flow Fitness hometrainer een uitstekend fitnessapparaat. De Flow Fitness hometrainer is perfect om te revalideren na een blessure maar ook voor de veeleisende thuissporter is deze geschikt om te trainen op hartslag. Met de Flow Fitness hometrainer blijft u gezond en fit en kunt u, uw trainingsdoel in uw eigen omgeving uitvoeren.

Wat zijn de verschillen bij een Flow Fitness hometrainer?

De Flow Fitness hometrainers zijn in verschillende prijsklasse verkrijgbaar waarbij de hometrainer DHT500 met zijn handmatige weerstand en eenvoudige display het instapmodel is.

De hometrainer DHT750 is net zo compact en gemakkelijk te bedienen maar heeft dan weer een computer gestuurde magneetrem en zijn de weerstanden in een programmavorm af te lezen op het scherm. Bij de volgende modellen van Flow fitness is weer een zwaarder vliegwiel en een robuuster frame aanwezig wat meteen weer voelbaar is bij het fietsen en hebben we bij de hometrainer DHT2000i de eenvoudigste versie met tablet gebruik.

Met de hometrainer DHT2500i en de hometrainer PERFORM B2i en B3i belanden we dan weer bij de top omwille van het zwaardere vliegwiel en extra gebruik met een iPad om zo nog meer variatie in de trainingen te leggen.

Kom naar onze showroom en ervaar de meerwaarde van een duurdere hometrainer waarbij het fietsen nog nooit zo prettig is geweest. De degelijkheid en het fiets comfort is meteen merkbaar zodat het trainen op een hometrainer Perform B2i of een B3i de sportschool kwaliteit evenaart.