Kettler spinningbike Speed 5

999,00

Kettler spinningbike Speed 5

Artikelnummer: BK1009-100

999,00

(incl. btw)

kettler-onderlegmat.jpg

GRATIS onderlegmat

Rubber mat voor bescherming van de vloer tegen transpiratie en extra demping bij het trainen

Gratis-Bezorging-Montage

GRATIS montage

Geef bij opmerkingen aan of het apparaat gemonteerd klaar of nieuw in doos geleverd mag worden.

De Kettler Spinningbike Speed 5 is met zijn massief stalen frame een zeer degelijke spinfiets voor thuis zodat je kan trainen in je eigen privé fitness ruimte. De spinningbike Speed 5 is door de zeer eenvoudige instelling van het zadel en het stuur voor iedereen instelbaar om een perfecte fiets houding te krijgen en zo de training op een prettige manier af te werken.
Met een 18 kg zwaar vliegwiel maken we een zeer solide fietsbeweging. Door toeclips voetpedalen en de handmatige reminstelling met een eenvoudige draaiknop is de Kettler Speed 5 Spinningbike een ideale trainingspartner om elke training het beste van je zelf te geven en zo de conditie op het gewenste niveau te kunnen brengen. Deze Kettler Speed 5 heeft een drinkfleshouder om tijdens het trainen het nodige vocht verlies te kunnen aanvullen. Door de ingebouwde wielen kunt u de speed 5 zeer eenvoudig verrijden zodat U kan trainen op de plaats waar u zelf wil. Dus lekker aan de conditie werken op de tijd dat het voor jou uitkomt.

KETTLER garantie:

2 jaar GARANTIE op onderdelen
2 jaar GARANTIE huis aan huis service

Kettler spinningbike Speed 5:

– Heeft een belastbaar gewicht van 130kg
– Een vliegwiel van 18kg
– De aandrijving is met een riem
– Stuur en zadel verstelbaar
– Doortrapper bij het fietsen
– Transport wielen voor te verplaatsen
– Stabiele voetjes voor waterpas te stellen
– Pedalen voorzien met toe-clips
– Speciale coating van het frame

Studiokwaliteit voor de ambitieuze wielrenner. De Speed 5 laat het hart van de sporter die op prestatie traint sneller slaan. De extra stevige constructie, de SPD-klikpedalen en de extra krachtige aandrijving met een vliegwielmassa van 18 kg maken het mogelijk om binnen elke hartfrequentie te trainen. Geen wonder dat de Speed 5 dankzij S-klasse certificering de status van een volwaardige studiobike heeft.

productinfo
*verplicht

Bekijk productvarianten