Tunturi Sprinter Bike Platinum SB10 GRATIS montage

1.259,00

Tunturi Sprinter Bike Platinum SB10 GRATIS montage

Artikelnummer: 22PTSB1000

1.259,00

(incl. btw)

tunturi-onderlegmat

GRATIS mat

voor bescherming van de vloer en extra demping

Gratis-Bezorging-Montage

direct leverbaar binnen 1a'4 werkdagen

Geef aan of het apparaat gemonteerd klaar of in doos geleverd mag worden.

TUNTURI PLATINUM SB10 SPRINTER BIKE: ULTIEME PRESTATIES VOOR THUIS EN IN DE SPORTSCHOOL

De Tunturi Platinum SB10 Sprinter Bike is dé keuze voor wie op zoek is naar hoogwaardige prestaties, zowel voor groepslessen in de sportschool als voor intensieve trainingen thuis. Met zijn handmatig instelbare weerstandssysteem biedt deze sprinter bike een dynamische en effectieve workoutervaring.

Belangrijkste kenmerken:

 • Handmatige weerstandsinstelling: Pas snel en eenvoudig de weerstand aan met het geavanceerde PMS remsysteem. Ideaal voor zowel dynamische workouts als groepslessen.
 • Multigrip racestuur: Het ergonomisch ontworpen stuur biedt een stevige grip dankzij de anti-slip coating, wat zorgt voor comfort en controle tijdens het trainen.
 • Dubbel pedaalsysteem: Kies tussen het gebruik van riempjes voor een stevige pasvorm of het SPD-kliksysteem voor een efficiënte krachtoverdracht en verbeterde stabiliteit.
 • Verstelbaar zadel: Pas het zadel horizontaal en in hoogte aan voor een optimale zitpositie. Met duidelijke lengtemarkeringen en nummerweergave voor nauwkeurige aanpassingen.
 • Compatibiliteit met trainingsapps: Verrijk je training met diverse trainingsapps zoals Tunturi Routes, Kinomap en Zwift voor meer variatie en uitdaging.
 • Helder LCD-scherm: Houd je trainingsvoortgang bij met het kantelbare 5,5 inch LCD-scherm, inclusief weerstandsniveau en calorieverbruik. Plaats je tablet of telefoon in de geïntegreerde tablethouder voor entertainment tijdens het sporten.
 • Duurzaamheid en stabiliteit: Met een gebruikersgewicht tot 180 kg en een stevige constructie is deze sprinter bike ontworpen voor langdurig gebruik, zowel thuis als in professionele omgevingen.

Ultieme prestaties met Tunturi Platinum:

De Tunturi Platinum SB10 Sprinter Bike maakt deel uit van de Tunturi Platinum collectie, die staat voor compromisloze kwaliteit en prestaties. Of je nu een fervent thuissporter bent of een sportschoolhouder die zijn klanten het beste wil bieden, de Tunturi Platinum collectie biedt een perfecte combinatie van prestatie, comfort en luxe voor de veeleisende gebruiker.

Upgrade je training met de Tunturi Platinum SB10 Sprinter Bike en ervaar zelf de ultieme fietservaring voor thuis of in de sportschool.

productinfo

TUNTURI PLATINUM SB10 SPINNINGBIKE: EENVOUDIG, KRACHTIG EN DUURZAAM

De Tunturi Platinum SB10 Spinningbike biedt een uitdagende en effectieve workoutervaring voor zowel beginners als gevorderde sporters. Met zijn stevige constructie, handige functies en veelzijdige trainingsprogramma’s is dit de ideale keuze voor thuisgebruik of professionele fitnessruimtes.

Belangrijkste specificaties:

 • Gebruiksvriendelijke monitor: Het LCD-monochroomscherm van 80 x 50 mm biedt duidelijke en eenvoudig afleesbare informatie tijdens je trainingssessies.
 • Diverse trainingsprogramma’s: Kies uit 6 verschillende programma’s, waaronder snelstart, tijdsdoel, afstandsdoel, calorie-doel, wattage en hartslagdoel, voor een gevarieerde en gepersonaliseerde training.
 • Verstelbare weerstand: Met 32 weerstandsniveaus en een wattageprogramma van 40 tot 350 W per 5 Watt, kun je de intensiteit van je training nauwkeurig aanpassen aan je fitnessniveau en doelen.
 • Ergonomisch ontwerp: Het verstelbare multigrip-stuur en het horizontaal en in hoogte verstelbare racezadel zorgen voor een comfortabele en ergonomische trainingspositie.
 • Hartslagmeting: Monitor je hartslag tijdens je workout met de ingebouwde hartslagsensoren of maak verbinding met een analoge of Bluetooth-hartslagband voor nauwkeurige metingen.
 • Handige extra’s: De spinningbike is uitgerust met een bidonhouder, transportwielen voor eenvoudige verplaatsing, een noodstopknop voor extra veiligheid, en een tablethouder voor entertainment tijdens het sporten.
 • Compatibiliteit met trainingsapps: Maak je training leuker en uitdagender door te verbinden met populaire trainingsapps zoals Tunturi Routes, Iconsole+ Training, Kinomap en Zwift, beschikbaar voor zowel Android als iOS.

Duurzaamheid en gebruiksgemak:

Met een stevig rem- en roterend massa-systeem, batterijvoeding, en een maximaal gebruikersgewicht van 180 kg, is de Tunturi Platinum SB10 Spinningbike ontworpen voor langdurig gebruik en biedt het een betrouwbare en effectieve trainingsoplossing voor thuis en professioneel gebruik.

Upgrade je fitnessroutine vandaag nog met de Tunturi Platinum SB10 Spinningbike en bereik je fitnessdoelen op een comfortabele en doeltreffende manier.

*verplicht

Bekijk productvarianten