ZYCLE ZBike

1.499,00

ZYCLE ZBike

Artikelnummer: ZBIKE

1.499,00

(incl. btw)

kettler-onderlegmat.jpg

GRATIS onderlegmat

Rubber mat voor bescherming van de vloer tegen transpiratie en extra demping bij het trainen

Gratis-Bezorging-Montage

Gratis montage

Geef aan of het apparaat gemonteerd klaar of nieuw in doos geleverd mag worden.

Artikelomschrijving
De Zycle ZBike of smart ZBike is de meest innovatieve spinningfiets van dit moment. Hij heeft enkele unieke features die je comfort en ervaring grondig zullen verbeteren ten opzichte van andere spinningfietsen en speedbikes.

Schakelen op het stuur
De Zycle smart ZBike is een van de weinige spinningfietsen waarbij je de weerstand kan aanpassen door gebruik te maken van twee knopjes aan het stuur. Zo kan je in volle versnelling op die lastige helling vlug bijschakelen aan je stuur. Door de Poly-V Belt en het geavanceerde mechanische transmissie systeem rijdt deze spinningfiets zeer soepel en stil.

Multi-position stuur
Het nieuwe multi-position stuur van de Zycle zorgt ervoor dat je in meerdere houdingen kan trainen. Je kan zowel oefenen voor een lastige tijdrit als je beste sprint bovenhalen. Het gestroomlijnde V-design is in samenspraak met topatleten ontwikkeld en gebaseerd op jaren ervaring. Je kan zelf tot op de millimeter het stuur en zadel aanpassen zodat je toestel perfect is afgestemd op je lichaam. De geoptimaliseerde Q-factor (afstand tussen de buitenzijden van de cranks) van 188mm en het 14 kilogram zware vliegwiel zorgen voor een nog betere houding en comfort tijdens het fietsen.

Training
Met de Smart trainer van Zycle kan je volop de strijd aangaan op je favoriete trainingsplatform. Via Bluetooth of Wireless ANT+ is de spinningfiets makkelijk te verbinden met alle apps. Zo hou je gemakkelijk je trainingen en al je statistieken bij. Aanvullend bij de fiets zitten ook premium abonnementen van 3 maanden om verschillende trainingsapps te testen. Zo kan jij bepalen welke app het best bij jou past.

Precisie
De Zycle ZBike heeft nu ook een kalibratiesysteem. Dit houdt in dat een gebruiker een zeer precies beeld krijgt van zijn wattages en cadans, met slechts een marge van 2%. Zo kan jij het perfecte trainingsschema samenstellen op basis van jouw waarden. Naast de stuuraansluiting van de smartfiets bevindt zich een ingebouwde USB-aansluiting. Daarmee kan je jouw smartphone of tablet opladen tijdens je trainingssessie.

Gratis 2 maand Kinomap
Bij aankoop van deze spinbike krijg je 2 maand gratis sporten met Kinomap cadeau. De workouts van Kinomap worden zowel door thuissporters als in meer dan 2500 fitness clubs wereldwijd gevolgd. Beklim de mooiste bergen in Frankrijk en Italië, neem deel aan een studio les op vette muziek, of aan een Beat Ride les waarbij je op het ritme van de muziek niet alleen fietst, maar een full-body workout doet. Er zijn lessen voor beginners tot gevorderden, van HIIT trainingen van 20 minuten tot endurance trainingen van 90 minuten lang.

Gratis maand CycleMasters
Bij aankoop van deze spinbike krijg je 1 maand gratis sporten met CycleMasters cadeau. Na aanschaf ontvang je per mail een unieke actiecode die je kunt gebruiken bij aanmelding op de website van CycleMasters.

Garantie:

2 jaar GARANTIE op onderdelen
2 jaar GARANTIE huis aan huis service

 

productinfo

Specificaties:
Merk: Zycle
EAN code: 8437020424189
Artikelcode: ZBIKE
Afmetingen (LxBxH): 105x60x58cm
Gewicht (kg): 50
Belastbaar gewicht (kg): 120
Kleuren: Grijs, Zwart
Materialen: Kunststof, Metaal
Stroomvoorziening: Netstroom
Positie vliegwiel: Achter
Gewicht vliegwiel (kg): 14
Type pedalen: SPD duo
Verstelbaar stuur: Ja
Verstelbare zitting: Ja, horizontaal en in de hoogte
Trapsysteem: Doortrapper
Remsysteem: Magnetisch
Q factor (mm): 188
Aandrijfsysteem: V-riem
USB poort: Ja
Compatibel met smartphone/tablet: Ja
Connectiviteit: Bluetooth
Tablethouder: Optioneel
Bidonhouder: Ja
Transportwieltjes: Ja
Waterpas afstelbaar: Ja
Hartslagmeting: Ja, borstband
Borstband mogelijkheid: Ja, bluetooth en ANT+
Borstband bijgeleverd: Nee
Apps mogelijk: Ja
Type display: geen
Gebruik: Thuisgebruik en professioneel
Garantie: 2 jaar
Service aan huis: Ja
Montagecomplexiteit: Zeer eenvoudig

*verplicht

Bekijk productvarianten