Kettler Hoi Frame Plus

2.599,00

Kettler Hoi Frame Plus

Artikelnummer: BK1056-800

2.599,00

(incl. btw)

kettler-onderlegmat.jpg

GRATIS onderlegmat

Rubber mat voor bescherming van de vloer tegen transpiratie en extra demping bij het trainen

Gratis-Bezorging-Montage

GRATIS montage

Geef aan of het apparaat gemonteerd klaar of nieuw in doos geleverd mag worden.

Ontdek de ultieme combinatie van prestatie en design met de Kettler Hoi Frame+. Deze indoorbike is niet alleen een fitnessapparaat, maar ook een pronkstuk dat je interieur verrijkt. Met geavanceerde technologie en oog voor esthetiek biedt de Kettler Hoi Frame+ een complete trainingservaring voor zowel beginners als ervaren sporters.

De HOI FRAME+ is ideaal voor racefietsers, triatleten en sportliefhebbers die hun prestaties willen verbeteren, ongeacht het weer, dag of nacht. Met een individueel instelbare trainingspositie, elektronische schakeling op het racestuur en Kombiclick pedalen ben je verzekerd van een optimale en realistische fietservaring.

Streef je doelen na en volg je vooruitgang: met 20 verschillende trainingsprogramma’s en hartslaggeoriënteerde opties blijft je training gevarieerd en word je optimaal ondersteund op weg naar succes. Dankzij Bluetooth kun je je voortgang ook volgen met je wearables.

Met een maximaal vermogen van 1000 watt is een high-intensity training moeiteloos uitvoerbaar. Bereid je perfect voor op elke race met de Kettler Hoi Frame+.

KETTLER garantie:

2 jaar GARANTIE op onderdelen
2 jaar GARANTIE huis aan huis service

productinfo

Kenmerken van de Kettler Indoor Bike:

  • Inductierem voor nauwkeurige vermogensaanpassing: Pas het vermogen nauwkeurig aan in stappen van 5 watt tot 600 watt, met een maximum van 1000 watt voor een intense training.
  • Vrijloopaandrijving: Geniet van een soepele en natuurlijke rijervaring.
  • Elektronisch schakelen op het racestuur: Ervaar een realistische rijervaring met handmatig schakelen op het racestuur.
  • Verstelbaar racezadel en racestuur: Pas het zadel en het stuur verticaal en horizontaal aan voor optimaal comfort.
  • Combi-klikpedalen (SPD): Kies voor volledige flexibiliteit met combi-klikpedalen.
  • 7-inch touchscreen met trainingsprogramma’s: Train met gemak en diversiteit dankzij verschillende trainingsprogramma’s op het touchscreen.
  • Connectiviteit via Bluetooth en wifi: Verbind uw wearables, selectieve apps en geniet van entertainment tijdens uw training.
  • Handige houder voor mobiele telefoon en tablet: Houd uw apparaten binnen handbereik tijdens het trainen.
  • Beschikbaar in de kleur Grey: Kies voor een stijlvolle grijze uitvoering.
*verplicht

Bekijk productvarianten