BH Exercycle Smartbike

1.999,00

BH Exercycle Smartbike

Artikelnummer: BH-CYCLE

1.999,00

(incl. btw)

kettler-onderlegmat.jpg

GRATIS onderlegmat

Rubber mat voor bescherming van de vloer tegen transpiratie en extra demping bij het trainen

Gratis-Bezorging-Montage

Gratis montage

Geef aan of het apparaat gemonteerd klaar of nieuw in doos geleverd mag worden.

De BH Exercycle Smartbike is het resultaat van de samenwerking tussen de R&D-teams van BH Fitness en BH Bikes om tegemoet te komen aan de home-workout eisen van de liefhebber van racefietsen. Combineer het gevoel van buiten fietsen op een ultra moderne smartbike. Zijn geometrie, gebaseerd op de BH Aerolight, biedt ergonomie en een houdingsgevoel dat erg lijkt met die van een racefiets. Met aandacht voor het kleinste detail zodat de fietser kan genieten van een hyperrealistische ervaring terwijl hij thuis traint. Je kan de BH Exercycle volledig tot op de millimeter op jouw maat afstellen.

Versnellingsknoppen
Schakelen doe je aan je stuur met de twee versnellingsknoppen. Zonder je positie te hoeven veranderen kan je zeer snel shiften van versnelling om meteen mee te zijn met de demarrage van je beste maat. Want je kan hem uiteraard connecteren met de meest populaire trainingsapps (Zwift, Rouvy, Kinomap, FulGaz,..) en virtueel trainen.

Display
De Multiscreen monitor helpt je je statistieken bij te houden. Alle maximale en gemiddelde waarden worden bijgehouden. De Exercycle beschikt ook over een zeer hoge accuraatheid om je wattages te meten.

Maximale kracht
Ook het EMS weerstand systeem is hoogtechnologisch: een techniek die vaker gebruikt wordt in de medische sportwereld maar minder bij traditionele indoor-cycling-fietsen. Met een Q factor van slechts 152mm, een van de laagste in de markt, is dit vergelijkbaar met echte racefietsen. Zo kan je gemakkelijker maximale kracht uitoefenen en betere prestaties behalen. Kortom, er is alles aan gedaan om een zo realistisch mogelijk fietsgevoel na te bootsen.

Gratis maand Cycle Masters
Bij aankoop van deze indoor-cycling-fiets krijg je 1 maand gratis sporten met Cycle Masters cadeau. Na aanschaf ontvang je per mail een unieke actiecode die je kunt gebruiken bij aanmelding op de website van Cycle Masters. Cycle Masters® is de expert op het gebied van Indoor Cycling. De workouts van Cycle Masters® worden zowel door thuissporters als in meer dan 2500 fitness clubs wereldwijd gevolgd. Beklim de mooiste bergen in Frankrijk en Italië, neem deel aan een studio les op vette muziek, of aan een Beat Ride les waarbij je op het ritme van de muziek niet alleen fietst, maar een full-body workout doet. Er zijn lessen voor beginners tot gevorderden, van HIIT trainingen van 20 minuten tot endurance trainingen van 90 minuten lang.

Garantie:

2 jaar GARANTIE op onderdelen
2 jaar GARANTIE huis aan huis service

 

productinfo

Specificaties:
Merk BH Fitness
EAN code 8431284966478
Artikelcode BHEXER
Afmetingen (LxBxH) 140-144x61x114-136cm
Gewicht (kg) 48,6
Belastbaar gewicht (kg) 150
Kleuren Zwart
Stroomvoorziening Netstroom
Max. hellingsgraad (%) 25
Positie vliegwiel Achter
Gewicht vliegwiel (kg) 11
Type pedalen SPD duo
Verstelbaar stuur
Verstelbare zitting horizontaal en in de hoogte
Trapsysteem Doortrapper
Remsysteem Elektromagnetisch
Q factor (mm) 152
Aandrijfsysteem V-riem
Compatibel met smartphone/tablet
Connectiviteit Bluetooth
Tablethouder
Bidonhouder
Transportwieltjes
Waterpas afstelbaar
Aantal weerstandsniveaus 24
Hartslagmeting borstband
Borstband mogelijkheid bluetooth
Borstband bijgeleverd Nee
Apps mogelijk
Type display LCD
Verlicht display
Monitor weergave Afstand, Calorieën, Hartslag, RPM, Snelheid, Tijd, Wattage
Gebruik thuisgebruik en professioneel
Garantie 2 jaar service aan huis
Montage complexiteit zeer eenvoudig

*verplicht

Bekijk productvarianten