Kettler roeitrainer Regatta 500

1.499,00

Kettler roeitrainer Regatta 500

Artikelnummer: RO1031-100

1.499,00

(incl. btw)

flow-fitness-onderlegmat

Gratis mat

voor het beschermen van de vloer en extra demping

Gratis-Bezorging-Montage

GRATIS montage

Geef aan of het apparaat gemonteerd klaar of nieuw in doos geleverd mag worden.

Om een uitdagende oefening te garanderen maakt de nieuwe Kettler roeitrainer Regatta 500 gebruik van water weerstand. Doordat een rad door een watertank beweegt ontstaat water weerstand. Je spreekt in dit geval van een progressieve weerstand. Het sneller je gaat roeien hoe zwaarder het wordt. Het komt gevoelsmatig dicht in de buurt van het roeien buiten op het water.
De Regatta 500 Kettler roeitrainer is geschikt voor iedereen en zelfs voor personen tot 2 meter onder andere door de lange aluminium duo rails. Het zitten of opstaan van de roeitrainer wordt door de hoge roeipositie makkelijker gemaakt. Van 25 tot 120 centimeter varieert de afstand tussen de zitting en de voetsteunen.
Ook voor sportclubs en intensief gebruik is de roeitrainer Kettler Regatta 500 uitermate geschikt.

KETTLER garantie:

2 jaar GARANTIE op onderdelen
2 jaar GARANTIE huis aan huis service

Het roeiapparaat REGATTA 500 geeft je een absoluut realistisch roeigevoel dankzij de fascinerende waterkracht: dankzij de authentieke waterbestendigheid hebben de bewegingen hetzelfde gevoel als echt roeien op het water. Hoe intensiever je de roei uitvoert, hoe hoger de weerstand.
De ergonomische handgreep ontlast je polsen, terwijl je bijna al je spieren aanspant en kracht en uithoudingsvermogen traint. 8 prestatiewaarden van de totale tijd tot de beats per minuut tot het calorieverbruik worden in realtime op het display weergegeven. En de geïntegreerde Bluetooth-interface verbindt je eenvoudig met gezamenlijke training met de Kinomap-app of met een externe hartslagmeter.
De REGATTA-serie is mede ontwikkeld door professionele roeiers. Daarom is de geoptimaliseerde zithoogte bijzonder geschikt voor atleten die een gemakkelijke instap prefereren. De stevige, bijzonder lange aluminium stang maakt het trainen comfortabel en gemakkelijk, ook voor mensen met wat meer lichaamslengte. En de REGATTA 500 is ook een chique blikvanger met zijn moderne dynamische lus design in industriële look. Desalniettemin kan hij snel verticaal worden gekanteld en ruimtebesparend worden opgeborgen met transportrollen.
Met de REGATTA 500 train je uithoudingsvermogen en toch comfortabel zoals op het water!

productinfo

Specificaties Kettler roeitrainer Regatta 500

Weerstandsysteem Waterweerstand
Afmetingen (LxBxH) 217 x 57 x 84 cm
Afmetingen ingeklapt (LxBxH) 84 x 57 x 217 cm
Belastbaar gewicht 150 kg
Max gebruikerslengte 200 cm
Garantie thuisgebruik 3 jaar service aan huis
Garantie semi-professioneel gebruik 3 jaar service aan huis
Aantal programma’s 1
Borstband mogelijkheid Bluetooth
Borstband optioneel
Ergometer
Display weergave
Slagen per minuut
Afstand
Tijd
Calorie verbruik
Snelheid
Hartslag
RPM
Voetsteunen instelbaar
Opklapbaar en verrijdbaar

*verplicht

Bekijk productvarianten