Kettler roeitrainer Regatta 300

1.099,00

Kettler roeitrainer Regatta 300

Artikelnummer: RO1030-100

1.099,00

(incl. btw)

kettler-onderlegmat

GRATIS mat

voor het beschermen van de vloer en extra demping

Gratis-Bezorging-Montage

GRATIS montage

Geef aan of het apparaat gemonteerd klaar of nieuw in doos geleverd mag worden.

Voor mensen langer dan gemiddeld en voor diegene die minder flexibel is, is de kettler roeitrainer Regatta 300 een uitkomst.
Het op en af stappen wordt door een verhoogde roeizitting gemakkelijker gemaakt. Van 25 tot 120 cm varieert de afstand van de roeizitting tot de voetsteunen.

Om goed inzicht op je training te houden kun je de cockpit van de roeitrainer kettler Regatta 300 verstellen in een hoek. Je kunt zo goed overzicht houden op de tijd, afstand, roeislagen, energieverbruik, roeislagen per minuut, weerstand niveau, 500-m tijd. Je krijgt alle gemiddelde waardes op het einde van de training op het scherm. Je kunt de moeilijkheidsgraad van de weerstand op je gewenste niveau brengen door de draaiknop onder de roeihendel te verstellen. Ook kan je de hartslag op het scherm volgen door een draadloze borstband te dragen. Door middel van een Bluetooth verbinding is deze geschikt en tevens voor de Fitness Apps op je smartphone. Door de roeier op de zijkant te klappen kun je de roeier met de transportwielen verplaatsen.

KETTLER garantie:

2 jaar GARANTIE op onderdelen
2 jaar GARANTIE huis aan huis service

Met de REGATTA 300 roeitrainer heb je alle expertise van professionele roeiers binnen handbereik, die hebben meegeholpen aan de ontwikkeling van de machine. Zo hebben de professionals bijvoorbeeld de optimale zithoogte bepaald om het instappen bijzonder gemakkelijk te maken – dit is een pluspunt in comfort, vooral voor oudere mensen. Dankzij de extra lange rails kunnen mensen met een lengte van 2 meter soepel en comfortabel trainen. De aluminium Duo Rail zorgt voor een stabiele houvast voor het Kettler apparaat en tegelijkertijd voor een soepel verloop van bewegingen. De roeigrepen van de REGATTA 300 zijn ergonomisch gevormd voor meer comfort tijdens het roeien.
U kunt het magneetremsysteem op vijf niveaus precies op uw krachtbronnen afstemmen. Het hoogwaardige display geeft je te allen tijde een overzicht van de acht belangrijkste trainingswaarden. Deze is zeer eenvoudig te bedienen met slechts één knop. Via bluetooth koppel je een borstband of motiveer je jezelf met andere sporters via de Kinomap app.
De REGATTA 300 maakt ook visueel indruk met zijn dynamische lus design en industriële charme. Hij kan 90 ° gekanteld worden opgesteld en gemakkelijk overal in de kamer worden geplaatst met transportrollen.
De REGATTA 300 is uw professionele roeitrainer voor vele buitengewone eisen!

productinfo

Specificaties Kettler Regatta 300

Weerstandsysteem Magnetisch

EAN Code: 7640119481258

Artikelcode: RO1030-100

Afmetingen: (LxBxH) 217 x 57 x 84 cm

Afmetingen: ingeklapt (LxBxH) 84 x 57 x 217 cm

Gewicht: 55 kg

Belastbaar gewicht: 130 kg

Max. gebruikerslengte: 210 cm

Stroomvoorziening: Batterijen

Rails: Dubbele rails

Verstelbare pedalen/voetsteunen

Anti-slip pedalen

Inklapbaar

Transportwieltjes

Weerstandsysteem: Magneet

Aantal weerstandsniveaus: 5

Hartslagmeting: met borstband (optioneel) bluetooth

Type display: LCD

Monitor weergave: Tijd, Afstand, Hartslag, RPM

Compatible met smartphone

Connectiviteit: Bluetooth

*verplicht

Bekijk productvarianten