Kettler roeitrainer AquaRower 700

1.599,00

Kettler roeitrainer AquaRower 700

Artikelnummer: RO1033-500

1.599,00

(incl. btw)

tunturi-onderlegmat

GRATIS mat

Voor het beschermen van de vloer en extra demping

Gratis-Bezorging-Montage

GRATIS montage en direct leverbaar binnen 1a'3 werkdagen

Geef aan of het apparaat gemonteerd klaar of nieuw in doos geleverd mag worden.

Met de Kettler roeitrainer AquaRower 700 train je zeer effectief en intensief. Deze professionele roeitrainer werkt op waterweerstand en geeft je dat echte gevoel als op het water. Het frame is stevig en is bestand tegen de meest intensieve trainingen. Hierdoor kun je zonder het problemen het uiterste uit jezelf halen.

Professioneel ontwerp:

Het robuuste frame van de AquaRower 700 is vervaardigd uit hout en staal. Tijdens je training glijd je soepel over de dubbele rails, wat zorgt voor een hoog trainingscomfort en extra stabiliteit. Ook de anti-slip zitting, de antislip pedalen en de comfortabele handgrepen komen ten goede aan het comfortniveau én de veiligheid.

Realistisch trainen:

De Kettler AquaRower 700 Roeitrainer werkt op basis van waterweerstand. De met water gevulde tank geeft je een realistisch gevoel zoals op het water. Hoe meer water in de tank, hoe hoger de weerstand en hoe hoger je calorieverbranding.

Weerstandsniveaus:

Trainen met waterweerstand heeft als voordeel dat je de weerstand geheel naar wens kunt aanpassen. Hoe meer water, hoe zwaarder de weerstand. Daarnaast is de tank voorzien van een knop die je draait om de weerstand aan te passen. In totaal heb je hiermee toegang tot 5 weerstandsniveaus. Dankzij de waterweerstand heeft de roeitrainer ook geen ‘dood punt’. De weerstand is continu aanwezig.

Trainen met KETTMaps:

De AquaRower 700 van Kettler heeft een bluetooth ontvanger die je kunt koppelen aan je telefoon. Hierdoor kun je zonder problemen trainen met apps zoals KETTMaps. KETTMaps synchroniseert je trainingsprestaties op je smartphone, waardoor je je verbetering in de gaten kunt houden en gemakkelijker doelen kunt stellen.

Gebruiksvriendelijke console met hartslagmeting:

Op de water roeitrainer is een zeer gebruiksvriendelijke console bevestigd. Deze laat de volgende gegevens zien: 500m/tijd, weerstandsniveau, calorieverbranding, hartslag, roeislagen, tijd en Watt. Om je hartslag te meten is een borstband noodzakelijk. Deze is optioneel verkrijgbaar.

KETTLER garantie:

2 jaar GARANTIE op onderdelen
2 jaar GARANTIE huis aan huis service

Design ontmoet echt roeigevoel: de AQUAROWER 700 is in alle opzichten een toproeitoestel. De robuuste frameconstructie van Amerikaans essenhout en staal geeft het apparaat niet alleen een elegante uitstraling, maar garandeert ook duurzaamheid en weerstand. Met het remsysteem van de watertank creëert de AQUAROWER 700 een fascinerend echt roeigevoel. De drievoudige roestvrijstalen waaier zorgt voor een directe en constante weerstand zonder dode hoeken tijdens de hele slag. Dankzij het tweekamersysteem in de tank kan de hoeveelheid water tussen de twee kamers worden gewijzigd. Zo kun je de intensiteit kiezen tussen vijf weerstandsniveaus en voor en tijdens je training.
De monitor inclusief Bluetooth-console geeft realtime informatie over het trainingstraject, trainingstijd, slagfrequentie, totale afstand, calorieverbruik en aantal watt. Naast de technische details overtuigt het apparaat ook met een pluspunt in comfort: de antislipzitting glijdt soepel en soepel over de twee rails. De ergonomische handgrepen maken ook sterke roeibewegingen mogelijk. De verstelbare voetsteunen inclusief voetriemen zorgen voor de juiste positie en een stevige grip. De vloeiende beweging, het uitgekiende ontwerp en het gebruiksgemak van de AQUAROWER 700 zijn een waar genoegen voor zowel professionele roeiers als beginners.
Optisch en technisch doordacht tot in het kleinste detail, de AQUAROWER 700 is uw premium roeitrainer voor de hoogste eisen!

productinfo

Specificaties Kettler AquaRower 700

Afmetingen (LxBxH) 213 x 52 x 56 cm
Gewicht 33 kg
Belastbaar gewicht 150 kg
Kleuren Zwart
Materialen Hout
Stroomvoorziening Batterijen
Rails Dubbele rails
Verstelbare voetsteunen
Anti-slip pedalen
Transportwieltjes
Weerstandsysteem Waterweerstand
Aantal weerstandsniveaus 5
Hartslagmeting met borstband
Borstband mogelijkheid 5 kHz
Monitor weergave: Afstand, Tijd, Calorieën, Snelheid
Hartslag, RPM, Watt
Compatibel met smartphone
Connectivity Bluetooth
Apps Kettmaps
Gebruik Thuisgebruik Semi-professioneel Professioneel

*verplicht

Bekijk productvarianten