Kettler roeitrainer AquaRower 700

1.349,00

Kettler roeitrainer AquaRower 700

Artikelnummer: RO1033-500

1.349,00

(incl. btw)

Tubing-set-heavy

GRATIS tubingset

Voor het trainen van diverse spiergroepen

Gratis-Bezorging-Montage

GRATIS montage en direct leverbaar

Geef aan of het apparaat gemonteerd klaar of nieuw in doos geleverd mag worden.

Ontdek de effectieve training met de Kettler AquaRower 700 Roeitrainer, ontworpen voor serieuze workouts met een realistisch waterweerstandssysteem. Het robuuste frame van hout en staal garandeert duurzaamheid en stabiliteit, waardoor je moeiteloos het uiterste uit je training kunt halen.

Professioneel Design:

Het stevige frame van de AquaRower 700 biedt een solide basis voor je trainingen. Met soepele bewegingen over de dubbele rails geniet je van optimaal comfort en stabiliteit. Antislipzitting, pedalen en handgrepen dragen bij aan zowel comfort als veiligheid tijdens je workouts.

Realistische Training:

Dankzij het waterweerstandssysteem ervaar je de sensatie van roeien op het water. De weerstand past zich aan op basis van de hoeveelheid water in de tank, waardoor je calorieverbranding toeneemt naarmate de weerstand zwaarder wordt.

Verstelbare Weerstandsniveaus:

Pas de weerstand eenvoudig aan met de knop op de watertank, waardoor je kunt kiezen uit 5 weerstandsniveaus die perfect aansluiten bij je trainingsdoelen. Met waterweerstand geniet je van een continue uitdaging zonder ‘dood punt’.

Trainen met KETTMaps:

Koppel je smartphone via de Bluetooth-ontvanger aan de AquaRower 700 en maak gebruik van apps zoals KETTMaps voor uitdagende trainingssessies. Synchroniseer je prestaties om je voortgang te volgen en je doelen gemakkelijk te stellen.

Gebruiksvriendelijke Console met Hartslagmeting:

Volg je trainingsgegevens nauwkeurig met de console die informatie weergeeft zoals 500m/tijd, weerstandsniveau, calorieverbranding, hartslag, roeislagen, tijd en Watt. Voor hartslagmeting is een optionele borstband beschikbaar.

Ervaar de ultieme roeiervaring met de Kettler AquaRower 700 en bereik je fitnessdoelen in stijl!

KETTLER garantie:

2 jaar GARANTIE op onderdelen
2 jaar GARANTIE huis aan huis service

Ervaar het ultieme roeigevoel met de Kettler AquaRower 700. Dit toproeitoestel combineert design met een echt roeigevoel voor een complete workout. Het robuuste frame van Amerikaans essenhout en staal zorgt niet alleen voor een elegante uitstraling, maar biedt ook duurzaamheid en weerstand. Dankzij het remsysteem van de watertank geniet je van een authentieke roeiervaring, met directe en constante weerstand gedurende elke slag.

Met het innovatieve tweekamersysteem kun je eenvoudig de weerstand aanpassen tussen vijf niveaus, zodat je je training kunt aanpassen aan je persoonlijke behoeften. De monitor met Bluetooth-console geeft realtime informatie over je training, inclusief traject, tijd, slagfrequentie, afstand, calorieverbruik en wattage.

Naast zijn technische kenmerken biedt de AquaRower 700 ook optimaal comfort. De antislipzitting glijdt soepel over de rails, terwijl de ergonomische handgrepen en verstelbare voetsteunen zorgen voor een comfortabele en veilige roeiervaring. Of je nu een professionele roeier bent of net begint, de vloeiende beweging, doordacht ontwerp en gebruiksvriendelijkheid maken de AquaRower 700 tot een plezier om mee te trainen.

Met zijn oog voor detail, zowel optisch als technisch, is de AquaRower 700 de premium keuze voor wie het beste wil op het gebied van roeitraining!

productinfo

Ontdek de specificaties van de Kettler AquaRower 700:

 • Afmetingen (LxBxH): 213 x 52 x 56 cm
 • Gewicht: 33 kg
 • Maximaal belastbaar gewicht: 150 kg
 • Kleur: Zwart
 • Materiaal: Hout
 • Stroomvoorziening: Batterijen
 • Dubbele rails voor extra stabiliteit
 • Verstelbare voetsteunen voor een optimale positie
 • Anti-slip pedalen voor veiligheid en comfort
 • Transportwieltjes voor eenvoudig verplaatsen
 • Weerstandsysteem: Waterweerstand
 • Vijf weerstandsniveaus voor aanpasbare workouts
 • Hartslagmeting met borstband (borstband optioneel, 5 kHz)
 • Monitor weergave: Afstand, Tijd, Calorieën, Snelheid, Hartslag, RPM, Watt
 • Compatibel met smartphone via Bluetooth
 • Gebruik: Geschikt voor thuisgebruik, semi-professioneel en professioneel niveau

Met zijn stevige constructie, aanpasbare weerstandsniveaus en geavanceerde functies is de Kettler AquaRower 700 de perfecte keuze voor een effectieve en uitdagende roeitraining, of je nu thuis traint of in een professionele omgeving.

*verplicht

Bekijk productvarianten