Kettler roeitrainer AquaRower 500 showroommodel

1.299,00

Kettler roeitrainer AquaRower 500 showroommodel

Artikelnummer: RO1032-100-9

1.299,00

(incl. btw)

kettler-onderlegmat

Gratis mat

voor het beschermen van de vloer en extra demping

Gratis-Bezorging-Montage

GRATIS montage en direct leverbaar binnen 1a'3 werkdagen

Geef aan dat het showroom model gemonteerd klaar geleverd mag worden

Met de Kettler roeitrainer AquaRower 500 train je effectief meerdere spiergroepen en ervaar je het gevoel alsof je echt op het water traint. Deze semi-professionele roeitrainer is erg stevig en heeft een hoogwaardige afwerking. Daarnaast is hij voorzien van een grote gebruiksvriendelijke console om al je trainingsgegevens bij te houden.

KETTLER garantie:

2 jaar GARANTIE op onderdelen
2 jaar GARANTIE huis aan huis service

showroom model direct uit voorraad leverbaar
De roeitrainer wordt gebruiksklaar geleverd! U kunt dus direct beginnen met uw training.

Intensief en ergonomisch trainen:

De AquaRower 500 valt op door zijn stabiele constructie. De dubbele rails is gemaakt van roestvrijstaal, waardoor je stil en constant traint. Dankzij het robuuste ontwerp kun je zeer intensief trainen. Daarnaast train je ook nog eens ergonomisch dankzij de voorgevormde zitting met anti-slip oppervlak en de verstelbare anti-slip pedalen.

Realistische trainingservaring:

De Kettler AquaRower 500 Roeitrainer werkt met behulp van waterweerstand. De met water gevulde tank geeft je een realistisch gevoel zoals op het water. Dit komt ten goede aan je trainingscomfort én het is goed voor je calorieverbranding. Hoe meer water in de tank, hoe hoger de weerstand en hoe hoger je calorieverbranding.

Weerstandsniveaus:

Trainen met waterweerstand heeft als voordeel dat je de weerstand geheel naar wens kunt aanpassen. Hoe meer water, hoe zwaarder de weerstand. Daarnaast is de tank voorzien van een gele knop die je draait om de weerstand aan te passen (4 standen).

Gebruiksvriendelijke console met hartslagmeting:

Op de AquaRower 500 is een groot en zeer gebruiksvriendelijke console bevestigt. Deze laat de volgende gegevens zien: 500m/tijd, weerstandsniveau, calorieverbranding, hartslag, roeislagen, tijd en Watt. Om je hartslag te meten is een borstband noodzakelijk. Deze is optioneel verkrijgbaar.

De roeitrainer AQUAROWER 500 laat bij een effectieve training van het hele lichaam niets te wensen over. Het hoogwaardige apparaat met zijn watertank geeft een absoluut realistisch roeigevoel. Je regelt de weerstand eenvoudig over 4 niveaus met een simpele knop zodat je altijd op je eigen prestatieniveau kunt trainen. Met zijn robuuste afwerking en de extreem stabiele frameconstructie is het solide Kettler-apparaat zelfs bestand tegen de meest intensieve training. Zwaardere mensen zullen ook genieten van het apparaat.
De soepel lopende, wrijvingsarme rails en de drievoudige waaier met constante weerstand zorgen ervoor dat de beweging vloeiend blijft en dat er geen “dood punt” is.
U kunt alle acht belangrijke prestatieparameters in de gaten houden op de grote en gebruiksvriendelijke console, de watt- en calorie-informatie wordt exact bepaald via de weerstandsmodus.
Veel kleine, doordachte details maken de AQUAROWER 500 tot de ideale roeitrainer voor jou: de slip vaste zitting en ergonomisch gevormde handgrepen met extra grip zijn ook bij zware roeibewegingen absoluut betrouwbaar.
Met de AQUAROWER 500 heb je een slim doordacht, hoogwaardig trainingsapparaat voor een authentiek roeigevoel!

productinfo

Specificaties Kettler Roeitrainer AquaRower 500:

Afmetingen (LxBxH) 207 x 52 x 54 cm
Gewicht 39 kg
Belastbaar gewicht 150 kg
Kleuren Zwart
Materialen RVS
Stroomvoorziening Batterijen
Rails Dubbele rails
Verstelbare voetsteunen
Anti-slip pedalen
Transportwieltjes
Weerstandsysteem Waterweerstand
Aantal weerstandsniveaus 4
Hartslagmeting met borstband
Borstband mogelijkheid 5 kHz
Monitor weergave: Afstand, Tijd, Calorieën, Snelheid
Hartslag, RPM, Watt
Gebruik Thuisgebruik Semi-professioneel

*verplicht

Bekijk productvarianten