Fluid Rower Neon Pro V black Gratis montage

1.449,00

Fluid Rower Neon Pro V black Gratis montage

Artikelnummer: 22FNEPV0B0

1.449,00

(incl. btw)

tunturi-onderlegmat

Gratis mat + Gratis ''extra'' Tunturi Routes Premium!

voor het beschermen van de vloer en extra demping

Gratis-Bezorging-Montage

direct leverbaar

Geef aan of het apparaat gemonteerd klaar of nieuw in doos geleverd mag worden.

Ervaar de superieure kwaliteit van een Fluid Rower met verstelbare weerstand. De professionele Neon Pro V staat op extra hoge poten en is gemaakt van duurzaam, zwart staal met een mooie, industriële uitstraling.

De voordelen van de Fluid Rower Neon Pro V
✓ Gepatenteerde watertank met 5 weerstandsniveaus
✓ Bluetooth monitor met real-time roeislag weergave
✓ Premium ergonomische handgreep voor goede grip en de juiste houding
✓ Zachte zitting op een extra hoge, dubbele rails voor ultiem comfort en een stille roeiervaring
✓ Gemaakt van roestvrij, stevig en duurzaam staal

Fluid weerstand: roeien alsof je op het water bent
Roeien met een Fluid Rower klinkt, voelt en ziet er uit alsof je op het water bent dankzij de hoogwaardige watertank met gepatenteerde Twin Tank technologie. Met dit unieke systeem pas je de weerstand van het water op elk gewenst moment eenvoudig aan met de draaiknop.

De watertank van de Fluid Rower bestaat uit twee losse tanks: een binnenste en een buitenste tank. De binnenste tank is de ‘passieve tank’ of opslag tank, de buitenste tank de ‘actieve tank’ of weerstand tank. Kies je tijdens het roeien een hogere weerstand met de draaiknop, dan wordt het water uit de passieve tank verplaatst naar de actieve tank. Hierdoor ervaar je na een paar roeislagen meer weerstand. Kies je een lagere weerstand, dan wordt het water vanuit de actieve tank terug geheveld naar de passieve tank zodat je na een paar slagen minder weerstand ervaart.

Je ervaart een snelle en vloeiende weerstandsaanpassing terwijl je traint, en hoeft nooit meer van tevoren de waterhoeveelheid in de tank te bepalen. De gepatenteerde Fluid Resistance Twin Tank is tot in de kleinste details geperfectioneerd en afgewerkt: als de waterlimiet niet word overschreden, dan lekt de tank nooit. Zelfs niet als je deze rechtop zet.

De Neon Pro V heeft een V Twin Tank als drijvende kracht, die 15% meer weerstand biedt dan een gewone Twin Tank. Hij verbindt ook de waterweerstandsknop met de Bluetooth Monitor via een sensor.

Uitstekende garantie:
Omdat we geloven in de kwaliteit van elke Fluid Rower ontvang je bij de Neon Pro V 5 jaar garantie op het frame, 5 jaar garantie op de watertank en 2 jaar garantie op mechanische en slijtende onderdelen.

productinfo

Fluid Bluetooth Monitor: real-time inzicht in je roeislag
De Fluid Bluetooth Monitor geeft direct inzicht in al je trainingsparameters zoals tijd, watt, calorieën, afstand en roeislagen per minuut. Daarnaast toont de monitor automatisch het weerstandsniveau dat je via de draaiknop op de roeier hebt ingesteld. Ook kun je met behulp van Bluetooth verbinden met trainingapps zoals Fluid Connect, Regatta, Asensei, EXR en Kinomap.

Uniek op de Fluid Bluetooth Monitor is de zogenaamde Power Graph. Deze grafiek laat real-time je roeislag zien. Die informatie kun je gebruiken om je roeitechniek te perfectioneren. Hoe beter je techniek, hoe meer je uit je training haalt! De ideale roeislag bestaat namelijk uit zes stappen die samen één soepele repetitieve cyclische beweging vormen.

Wil je trainen op hartslag? Verbind de monitor dan via Bluetooth met een digitale hartslagmeter (apart verkrijgbaar) of laat de trainer je hartslag direct inlezen via de Fluid touch hartslagmeter handgreep (apart verkrijgbaar).

Ultiem comfort, stabiliteit en balans tijdens het roeien
De details van een Fluid Rower maken het verschil. Zo staat onze zitting garant voor de meest comfortabele roeitraining. Na jaren onderzoek en ontwikkeling hebben we de perfecte balans tussen hard en zacht gevonden. Dankzij de uitgedachte, ergonomische vorm en anti-slip textuur zit je stevig en comfortabel in het zadel. De zitting is verhoogd voor een comfortabele opstap en het comfort kan extra worden uitgebreid met een Fluid rugleuningkit.

De Neon Pro V staat op verhoogde poten voor een extra comfortabele opstap. Voor extra stabiliteit rijdt de zitting over een dubbele rails. De dubbel gelagerde wieltjes onder de zitting zijn van kunststof. Deze rijden soepel over twee kunststof strips die op beide rails zijn bevestigd. Dit voorkomt slijtage en hierdoor heb je altijd een stille roeiervaring: je hoort geen ander geluid dan de ‘woesh’ van het bewegende water.

Achter de wieltjes van de zitting zijn kleine borsteltjes bevestigd. Deze vegen de rails bij elke roeibeweging schoon en voorkomen dat stofdeeltjes van de wielen op de rails terecht komen. Zo blijft elke roeibeweging vloeiend.

Elke voet stevig op zijn plaats
De voetsteunen zijn in hoogte verstelbaar en voorzien van twee stevige, aparte voetriemen waarmee je elke voet individueel vastzet. Je voeten staan dicht bij elkaar, net als in een echte roeiboot. Beide voetsteunen zijn daarnaast voorzien van een speciaal ontworpen ‘kuipje’ aan de onderkant. Dankzij het ontwerp sluit deze hielsteun perfect om de hak van je schoen en hij beweegt mee tijdens elke roeibeweging. Hierdoor schiet je voet nooit los tijdens het roeien.

Premium ergonomische handgreep voor goede grip en de juiste houding
De Fluid Rower Neon Pro V heeft een premium ergonomische handgreep. Deze geeft, dankzij zijn licht gebogen en extra brede vorm, de beste grip tijdens elke roeislag. Je lichaam neemt automatisch de beste lichaamshouding aan zodat je de meeste kracht kunt zetten. De handgreep is verbonden met een nylon riem: sterk, stil én stabiel. De sterkte van de bungee, het elastiek dat de riem terugtrekt, is zo geoptimaliseerd dat deze geen extra weerstand geeft maar toch de riem vlot terug de trainer in trekt zodra je naar voren beweegt. Dit gaat in één vloeiende beweging, zonder dat de bungee een trekkend gevoel geeft of de riem ‘stottert’ tijdens deze beweging.

Tankframe moeiteloos bestand tegen de meest krachtige roeislag
Het stalen frame boven de tank krijgt tijdens het trainen de meeste kracht te verduren. Je zet namelijk af op de voetsteun en trekt via het koord aan de katrol vooraan het frame. Doordat dit frame bij de Fluid Rower Neon Pro V uit één deel gebogen staal bestaat, voorkomt dit piepen en kraken en voelt het super stevig aan. Hierdoor kun je op een Fluid Rower zorgeloos explosief trainen zonder dat je bang hoeft te zijn dat er iets kapot gaat.

Klaar met trainen? Dan zet je je Fluid Rower eenvoudig aan de kant. Het zwaartepunt zit voorin de trainer, dus hij is heel licht om te kantelen. Door de gelagerde en zachte transportwielen verplaats je je roeitrainer zonder moeite en beschadig je nooit je vloer.

Gemaakt van duurzaam staal
Roestvrij, stevig en robuust gaat het frame van de Neon Pro V jarenlang mee, ook bij intensief gebruik. Stalen roeiers zijn over het algemeen voordeliger in prijs vergeleken met frames gemaakt van hout, maar zijn net zo duurzaam en sterk, met een zeer realistische roei-ervaring.

Tot in perfectie ontwikkeld
Wat ons betreft is roeien zonder verstelbare weerstand hetzelfde als rijden in een auto zonder versnellingen. Daarom is iedere Fluidrower voorzien van de gepatenteerde Twin Tank met een draaiknop waarmee je de weerstand eenvoudig aanpast. Dat maakt de roeier geschikt voor alle trainingsniveaus. Of je nu gaat voor een lichte cardiotraining of een high intensity workout: het kan allemaal op één en dezelfde roeimachine.

Dankzij jarenlange ervaring en expertise hebben we elke Fluid Rower tot in perfectie kunnen doorontwikkelen. Dat zie je bijvoorbeeld terug in ons unieke weerstandsysteem. Bij de meeste andere roeitrainers met waterweerstand ervaren mensen een ongelijk weerstandsgevoel. Dit komt omdat er bij de start van elke roeibeweging nauwelijks weerstand is, in het midden juist een piek ontstaat en aan het eind de weerstand weer wegvalt. Fluid Rowers hebben dankzij een aanpassing in de schoep van de watertank een ‘instant catch’. Dit betekent dat de weerstand bij elke roeislag continu voelbaar is, van begin tot eind.

Meer voordelen
✓ Trainen met een Fluid Rower betekent een workout voor het hele lichaam
✓ Roeien zorgt voor sterke spieren en een sterkere core
✓ Met roeien verbrand je vet en verbeter je je conditie
✓ Door de weerstandsverstelling geschikt voor alle trainingsniveaus, van beginner tot gevorderde
✓ Zeer soepel en stil, op het geluid van het water na, waardoor het voelt en er uit ziet alsof je op het water bent
✓ Geen stroomaansluiting nodig, dus overal en altijd te gebruiken
✓ Eenvoudig en soepel te verplaatsen en op te bergen dankzij de hoogwaardige transportwielen

Specificaties:
• Kleur: zwart
• Materiaal: staal
• Type watertank: Fluid V Twin Tank
• Weerstandsniveaus: 5
• Monitor type: Bluetooth Monitor
• Monitor functies: tijd, afstand, calorieën, weerstandsniveau, tijd per 500m, hartslag, roeislagen per minuut, watt, power graph
• Gewicht: 36,7 kg
• Afmetingen: L 216 x B 54 x H 68 cm
• Afmetingen rechtop weggezet: L 68 x B 54 x H 216 cm
• Max gebruikersgewicht: 150 kg
• Gebruik: thuis, professioneel
• Optionele accessoires: Fluid touch hartslagmeter handgreep, Fluid smartphone houder, Fluid rugleuningkit
• SKU: 22FNEPV0B0
• EAN code: 4895147802800

*verplicht

Bekijk productvarianten