First Degree Fitness Roeitrainer Neon Plus Gratis montage

1.349,00

First Degree Fitness Roeitrainer Neon Plus Gratis montage

Artikelnummer: EOBP

1.349,00

(incl. btw)

tunturi-onderlegmat

Gratis mat

voor het beschermen van de vloer en extra demping

Gratis-Bezorging-Montage

direct leverbaar binnen 1a'3 werkdagen

Geef aan of het apparaat gemonteerd klaar of nieuw in doos geleverd mag worden.

Ga voor een roeitrainer met een stoer uiterlijk met deze First Degree Fitness Neon Plus Roeitrainer. Ontworpen uit het beste staal en aluminium, met een belastbaar gewicht tot 150 kg, zal deze recreatieve roeitrainer je zeker niet teleurstellen door First Degree’s structurele integriteit, gepatenteerde waterweerstand en onverslaanbare ergonomie.

Waterweerstand van de Fitness Neon Rower
De Neon Plus is zeer geschikt voor mensen die willen trainen als professionals. Door middel van het waterweerstandsysteem krijg je bijna het gevoel dat je echt in het water aan het roeien bent. Een roeitrainer met waterweerstand werkt als volgt: een met water gevulde trommel waar een schoep in is geplaatst, zorgt bij dit systeem voor de weerstand. Hoe meer water in de trommel en hoe harder je trekt, hoe meer weerstand je zult ervaren. Een roeitrainer met waterweerstand is dus de beste simulatie van het echte roeien buiten op het water. Dit ‘Plus’ model geeft je meer dan de standaard First Degree Roeitrainers. Geniet van 15% hogere maximale weerstand en een weerstand wisselaar met 4 niveaus. De instelklep van de weerstand wisselaar geeft je een snelle en vloeiende overgang zonder dode punten. De schoep in de watertank is ook verbeterd. Zowel de schacht als de lagers zijn verhard.

Ergonomisch design
Tijdens het roeien beweegt de voorgevormde zitting rustig, vloeiend en stabiel over de rail. De structuur van de zitting zorgt ervoor dat je niet wegglijdt. De verstelbare voetpedalen met hielsteun geven je voeten extra grip en zorgen voor de juiste voetpositie. De ergonomische handgreep vermindert de belasting op je handen, polsen en onderarmen.

Display van de Neon Rower
Het digitale scherm maakt het nog gemakkelijker om jouw fitness doelen na te streven. Het laat namelijk tijd, afstand, 500m tussentijd, slagen per minuut, calorieën per uur, watt, interval training zien. Ook is het mogelijk om je hartslag te zien door middel van een optionele borstband. Een eenvoudige USB aansluiting is ook aanwezig, zodat jouw presentaties niet verloren gaan. Na het trainen kun je de roeitrainer eenvoudig verplaatsen door middel van de transportwielen. Tevens kun je de roeitrainer recht opzetten om veel ruimte te besparen.

productinfo

Specificaties First Degree Fitness Roeitrainer Neon Rower Plus:
Merk First Degree Fitness
EAN Code Per Stuk(s): 4895147801643 Per Stuk(s): 4895147802930
Artikelcode EOBP
Verpakking Afmetingen (LxBxH) 207 x 52 x 58 cm
Afmetingen ingeklapt (LxBxH) 58 x 52 x 207 cm
Gewicht 40 kg
Belastbaar gewicht 150 kg
Kleuren Zwart
Materialen Metaal Aluminium
Dubbele rails
Verstelbare pedalen/voetsteunen
Anti-slip pedalen
Inklapbaar
Transportwieltjes
Waterpas afstelbaar
Weerstandsysteem Water
Aantal weerstandsniveaus 4
Hartslagmeting met borstband (optioneel)
Borstband mogelijkheid 5 kHz
Monitor weergave Tijd Afstand Hartslag Aantal roeislagen
Garantie thuisgebruik 2 jaar
Extra garantie Frame: 5 jaar – Watertank: 3 jaar – Onderdelen: 2 jaar

*verplicht

Bekijk productvarianten