First Degree Fitness Roeitrainer Apollo V Gratis montage

1.549,00

First Degree Fitness Roeitrainer Apollo V Gratis montage

Artikelnummer: APWV

1.549,00

(incl. btw)

tunturi-onderlegmat

Gratis mat

voor het beschermen van de vloer en extra demping

Gratis-Bezorging-Montage

direct leverbaar binnen 1a'3 werkdagen

Geef aan of het apparaat gemonteerd klaar of nieuw in doos geleverd mag worden.

De First Degree Fitness Apollo V biedt het sterke en integriteit van een stalen frame en weigert zich te laten intimideren door zware en intensieve workouts. Deze compacte indoor waterroeier kan eenvoudig naar elke ruimte getransporteerd worden en is daarmee de perfecte aanvulling voor elke thuis fitnessruimte. Na het trainen kun je de roeitrainer recht opzetten wat ervoor zorgt dat je weinig ruimte nodig hebt met het opbergen.

Waterweerstand van de Apollo V
De riem aangedreven Apollo is zeer geschikt voor mensen die willen trainen als professionals. Door middel van het waterweerstandsysteem krijg je bijna het gevoel dat je echt in het water aan het roeien bent. Een roeitrainer met waterweerstand werkt als volgt: een met water gevulde trommel waar een schoep in is geplaatst, zorgt bij dit systeem voor de weerstand. Hoe meer water in de trommel en hoe harder je trekt, hoe meer weerstand je zult ervaren. Een roeitrainer met waterweerstand is dus de beste simulatie van het echte roeien buiten op het water. Dit ‘Plus’ model geeft je meer dan de standaard First Degree Roeitrainers. Geniet van 15% hogere maximale weerstand en een weerstand wisselaar met 5 niveaus. De instelklep van de weerstand wisselaar geeft je een snelle en vloeiende overgang. De schoep in de watertank is ook verbeterd. Zowel de schacht als de lagers zijn verhard.

Display
De Apollo V Indoor Roeitrainer biedt optimale gebruikersgemak en is compleet door de “Bluetooth auto-adjust technology” die instinctief de geselecteerde tankweerstand correleert met het display.

Ergonomisch design Apollo Rower Plus V
De roeitrainer heeft een voorgevormde en ergonomische zitting die soepel over de rails beweegt. Daarnaast heeft de zitting en getextureerde afwerking zodat je er niet vanaf glijdt. Het eersteklas ergonomische handvat zorgt voor maximaal comfort tijdens langere workouts. Daarnaast kun je de voetsteunen horizontaal verstellen en zorgen de veilige hiel opnames ervoor dat je de juiste voetpositie hebt. Dit allemaal zorgt voor een comfortabele roei positie. De ingebouwde stoelborstels vegen het vuil op de rails weg met iedere roeibeweging, dit verlengt de levensduur van de roeitrainer en zorgt voor een zeer vloeiende beweging.

productinfo

Specificaties First Degree Fitness Roeitrainer Apollo V:
Merk First Degree Fitness
EAN Code Per STUKS: 4895147802046 Per STUKS: 4895147802909
Artikelcode APWV
Verpakking Afmetingen (LxBxH) 213,5 x 52 x 56 cm
Afmetingen verpakking (LxBxH) Doos 1: 100 x 55 x 57 cm. Doos 2: 15,2 x 7,8 x 221 cm
Afmetingen ingeklapt (LxBxH) 52 x 56 x 213,5 cm
Gewicht 32,7 kg
Gewicht met verpakking 39,3 kg
Belastbaar gewicht 150 kg
Kleuren Bruin
Materialen Hout
Dubbele rails
Verstelbare pedalen/voetsteunen
Anti-slip pedalen
Transportwieltjes
Weerstandsysteem Water
Aantal weerstandsniveaus 5
Hartslagmeting met borstband (optioneel)
Borstband mogelijkheid 5 kHz
Monitor weergave Tijd Afstand Snelheid Hartslag Wattage
Compatible met smartphone
Connectiviteit Bluetooth
Apps Kinomap
Fluid Coach
Tablethouder
Garantie thuisgebruik 2 jaar
Extra garantie 5 jaar op het frame, 5 jaar op tank, 2 jaar op mechanische onderdelen, 1 jaar op onderdelen onderhevig aan slijtage

*verplicht

Bekijk productvarianten