First Degree Fitness Roeitrainer Apollo Plus ash Gratis montage

1.449,00

First Degree Fitness Roeitrainer Apollo Plus ash Gratis montage

Artikelnummer: APWP

1.449,00

(incl. btw)

tunturi-onderlegmat

Gratis mat

voor het beschermen van de vloer en extra demping

Gratis-Bezorging-Montage

direct leverbaar binnen 1a'3 werkdagen

Geef aan of het apparaat gemonteerd klaar of nieuw in doos geleverd mag worden.

De First Degree Fitness Apollo Plus Roeitrainer is een zeer speciale roeitrainer. Deze roeitrainer is namelijk gemaakt van essenhout en met de hand gelakt. Essenhout is bekend om zijn taaiheid en sterkte. De First Degree Fitness Apollo Hybrid Rower AR Plus is vrijwel helemaal onderhoudsvrij en ontworpen om gemakkelijk te monteren en te verplaatsen. De Apollo is in te klappen na gebruik, en heeft transportwieltjes om hem makkelijk op te bergen na gebruik.

Waterweerstand van de Fitness Apollo Hybrid Roeitrainer
De Apollo is zeer geschikt voor mensen die willen trainen als professionals. Door middel van het waterweerstandsysteem krijg je bijna het gevoel dat je echt in het water aan het roeien bent. Een roeitrainer met waterweerstand werkt als volgt: een met water gevulde trommel waar een schoep in is geplaatst, zorgt bij dit systeem voor de weerstand. Hoe meer water in de trommel en hoe harder je trekt, hoe meer weerstand je zult ervaren. Een roeitrainer met waterweerstand is dus de beste simulatie van het echte roeien buiten op het water.

15% Meer weerstand
Dit ‘Plus’ model geeft je meer dan de standaard First Degree Roeitrainers. Geniet van 15% hogere maximale weerstand en een weerstand wisselaar met 4 niveaus. De instelklep van de weerstand wisselaar geeft je een snelle en vloeiende overgang. De schoep in de watertank is ook verbeterd. Zowel de schacht als de lagers zijn verhard.

AR Plus Roeitrainer materiaal
De bouwkwaliteit van deze roeitrainer is uitstekend. De combinatie van sterk essenhout en ijzer maakt het een stevig geheel. Ook de ijzeren rail zorgt voor stevigheid en soepele bewegingen. Deze rail is extra verstevigd en heeft drie rollers aan weerskanten om de zitting vloeiend heen en weer te bewegen. Om je voeten op de goede plek te houden zitten er “straps” op de voetplaat.

Display
Het digitale scherm maakt het nog gemakkelijker om jouw fitness doelen na te streven. Het laat namelijk tijd, afstand, 500m tussentijd, slagen per minuut, calorieën per uur, watt, interval training zien. Ook is het mogelijk om je hartslag te zien door middel van een optionele borstband. Een eenvoudige USB aansluiting is ook aanwezig, zodat jouw presentaties niet verloren gaan.

productinfo

Specificaties First Degree Fitness Roeitrainer Apollo Plus – Ash:
Merk First Degree Fitness
EAN Code 4895147802794
Artikelcode APWP
Verpakking Afmetingen (LxBxH) 197,50 x 53 x 51 cm
Afmetingen verpakking (LxBxH) Doos 1: 100 x 55 x 57 cm – Doos 2: 15,2 x 7,8 x 221 cm cm
Afmetingen ingeklapt (LxBxH) 51 x 53 x 197,50 cm
Gewicht met verpakking Doos: 30,3 kg – Doos 2: 9,2 kg
Belastbaar gewicht 140 kg
Materialen Hout
Dubbele rails
Raillengte 110 cm
Verstelbare pedalen/voetsteunen
Waterpas afstelbaar
Weerstandsysteem Water
Aantal weerstandsniveaus 4
Aantal programma’s 2
Hartslagmeting met borstband (optioneel)
Borstband mogelijkheid 5 kHz
Type display LCD
Monitor weergave Afstand Calorieën Hartslag RPM Aantal roeislagen
USB poort
Garantie thuisgebruik 2 jaar
Extra garantie 5 jaar op het frame, 3 jaar op tank, 2 jaar op mechanische onderdelen, 1 jaar op onderdelen onderhevig aan slijtage

*verplicht

Bekijk productvarianten