Tunturi Vloermat 227×90

49,00

Tunturi Vloermat 227×90

Artikelnummer: 14TUSFU120

49,00

(incl. btw)

leverbaar vanaf eind mei

De Tunturi vloermat 227×95 voor bescherming van de vloer en voor geluidsdemping bij het gebruik van de trainingsapparaten.

Deze beschermmat of onderlegmat zorgt voor een optimale bescherming van je fitnessapparaat zoals een loopband, roeitrainer of crosstrainer. Je vloer is blij met deze bescherming en ook de demping van het geluid is iets dat deze onderlegmat goed kan. Het materiaal van deze onderlegmat is gemaakt van speciale antistof inhoud. De beschermmat voor fitnessapparatuur is er in verschillende soorten materiaal en lengtes. Wij beschikken over een groot aantal maten en soorten. Deze beschermmat is zwart van kleur en heeft de maat 227 cm x 95 cm. De dikte van deze beschermmat is 5 mm

Schaf jij een groot trainingsapparaat aan? Denk dan ook aan je vloer! Met de Tunturi Protection Mat zorg je voor de bescherming van de ondergrond maar ook voor demping van geluid. Geen zorgen meer om je vloer met de Tunturi Protection Mat! Geschikt voor hometrainers, crosstrainers, hardloopbanden en roeitrainers.

De voordelen van de Tunturi Protection Mat – Beschermmat – Vloermat

– Zorgt voor een goede bescherming van je vloer

– Zorgt voor de demping van geluid

Bescherm je ondergrond en demp geluid en ga voor de Tunturi Beschermmat voor je vloeren!

Overzicht specificaties:

○ Kleur: zwart

○ Materiaal: rubber

○ Formaat: 227 cm x 90 cm x 0,4 cm

○ Product code: 14TUSFU120

○ EAN code: 8717842025321

leverbaar eind mei

productinfo
*verplicht

Bekijk productvarianten