Tunturi Massage Gun Pro MG70

195,00

Tunturi Massage Gun Pro MG70

Artikelnummer: 14TUSYO081

195,00

(incl. btw)

Direct leverbaar

De Tunturi MG70 Massage Gun Pro is jouw ultieme massage-apparaat voor diepe ontspanning en spierherstel. Deze krachtige massage gun heeft een verstelbare kop met 6 hoogwaardige opzetstukken en biedt een breed scala aan functies om jouw spieren te verzorgen en herstellen. Met maximaal 55 dB is het bovendien een fluisterstil apparaat, perfect om te gebruiken zonder anderen te storen.

De voordelen van de Tunturi MG70 Massage Gun Pro
✓ Krachtige en effectieve massage gun met 6 hoogwaardige massagekoppen
✓ Fluisterstil apparaat met maximaal 55 dB geluidsniveau
✓ Amplitude van 12 mm en stall force van 25 kg voor diepe spierontspanning
✓ Draaibare kop met 5 standen en 5 snelheden voor volledige controle
✓ Ergonomische handgreep, op verschillende manieren vast te houden

Gebruiksvriendelijk en zeer stil massageapparaat
De Tunturi MG70 Massage Gun Pro is niet alleen krachtig en effectief, maar ook zeer gebruiksvriendelijk. Met twee handige bedieningsknoppen kun je eenvoudig wisselen tussen verschillende snelheden en massage modi, en het apparaat aan- en uitzetten. Wat dit massagepistool echt opvallend maakt, is de stille werking met een geluidsniveau tussen de 45 en 55 dB. Hierdoor kun je genieten van een rustige en ontspannende massage-ervaring zonder dat geluid je afleidt.

Diepe amplitude, krachtige stall force en een helder LED display
De MG70 heeft een amplitude van 12 mm en een blokkeerkracht (stall force) van 25 kg. Dit betekent dat de massage gun diep door kan dringen in de spieren om spanningen en knopen los te maken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de gun stopt met bewegen zodra je kracht zet. Het heldere LED display toont alle belangrijke informatie, waaronder de hoeveelheid kracht die je uitoefent, de actieve modus en snelheid en de resterende accu. Hierdoor heb je altijd volledige controle over je massage.

Met draaibare kop met 5 standen en 6 hoogwaardige massagekoppen
Het apparaat heeft een unieke draaibare kop met 5 standen, waardoor je gemakkelijk verschillende hoeken kunt bereiken en specifieke spiergroepen heel gericht kunt behandelen. Dankzij de luxe draagkoffer is de Tunturi MG70 Massage Gun Pro ook nog eens handig mee te nemen. De koffer bevat een USB-C kabel en adapter voor het opladen van de massage gun, net als een etui met 6 kopstukken. De massagekoppen zijn gemaakt van duurzaam ABS en afgewerkt met zacht EVA foam. Hierdoor ervaar je meer comfort tijdens elke massage dan met kopstukken van 100% kunststof.

Bepaal je eigen intensiteit en focus met 5 snelheden en 4 modi

Of je nu op zoek bent naar een diepe spierontspanning na een intense workout, verlichting van spierpijn, of gewoon ontspanning na een lange dag, de Tunturi MG70 Massage Gun Pro biedt de veelzijdigheid en prestaties om aan al je massagebehoeften te voldoen. Met 5 snelheden tussen de 1300 en 2500 RPM en 4 massage modi kun je de intensiteit en de focus van je massage aanpassen voor de beste resultaten:

Modus 1: handmatig
Kies zelf uit één van de vijf snelheden: 1300, 1600, 1900, 2200 of 2500 rpm.

Modus 2: oplopend
De MG70 begint op de laagste snelheid en gaat elke 5 seconden een snelheidsniveau omhoog.

Modus 3: aflopend
De MG70 begint op de hoogst snelheid en gaat elke 5 seconden een snelheidsniveau omlaag.

Modus 4: golf
De MG70 gaat vanaf 1600 rpm elke 2 seconden met 100 rpm omhoog. Bij 2200 rpm gaat de snelheid elke 2 seconden weer met 100 rpm omlaag.

Ergonomische handgreep en 3 uur gebruikstijd
Met zijn ergonomisch ontworpen handgreep met ribbels voor extra grip, is de massage gun op meerdere manieren comfortabel vast te pakken en gemakkelijk te hanteren tijdens elke massagesessie. Bovendien gaat de accu tot wel 3 uur mee op een enkele lading en is het apparaat in slechts 3 uur weer volledig opgeladen, waardoor je altijd snel klaar bent voor je volgende massage.

Kortom, de Tunturi MG70 Massage Gun Pro combineert kracht, comfort en gebruiksgemak in één geavanceerd en veelzijdig massageapparaat.

Over Tunturi
Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

productinfo

Specificaties Massage Gun Pro MG70
• Afmetingen: L 26,6 x B 17,8 x H 8,3 cm
• Gewicht: 1,9 kg
• Kleur: zwart
• Snelheidsniveaus: 5
• Opzetstukken: 6
• Programma’s: 3 preset + 1 manueel
• Amplitude: 12 mm
• RPM: 1300-2500
• Batterijduur: 3 uur
• Oplaadtijd: 3 uur
• Motor: 25W, 45-55 db
• Max stall force: 25 kg
• Inclusief draagkoffer
• SKU: 14TUSYO081
• EAN: 8717842035443

*verplicht

Bekijk productvarianten