Tunturi Massage Gun Mini

65,00

Tunturi Massage Gun Mini

Artikelnummer: 14TUSYO067

65,00

(incl. btw)

Direct leverbaar

De handzame massagepartner
Stijve spieren en pijnklachten verdwijnen als sneeuw voor de zon met deze Tunturi MG30 Massage Gun Mini. Na een lange dag werken aan je bureau, computer of na stevige fysieke arbeid kunnen je spieren flink worden belast. Een goede massage is de beste manier om ontspannen de rest van de dag in te gaan, want het bevordert je bloedsomloop en warmt je spieren op. Je lichaam herstelt sneller van de intensieve belasting en je voelt je merkbaar fitter.
De Massage Gun Mini heeft zes snelheden. De LED verlichting laat zien welke snelheid geactiveerd is. Met zijn maximaal vijftig decibel is het massageapparaat bijzonder stil en dat zorgt ook weer voor extra ontspanning. De vier meegeleverde koppen maken de Massage Gun geschikt voor het hele lichaam. Heb je ook de grote broer van deze Massage Gun? Je kunt de koppen zelfs onderling uitwisselen.

Voordelen
✔ Bevordert de bloedsomloop
✔ Vermindert spanning en spierpijn en bevordert herstel
✔ Op zakformaat
✔ Met 45 tot 50 db stil in gebruik
✔ Oplaadbaar met meegeleverde USB-C kabel
✔ Met zes snelheden
✔ Met vier kopstukken
✔ LED verlichting geeft snelheid aan
✔ Inclusief koffer

Bijzonder draagbaar
De Massage Gun weegt slechts 460 gram, ligt prettig in de hand en past met zijn geringe afmeting perfect in een tas of koffer. Je kan hem dus overal mee naar toe nemen, of dat nu het werk is of op vakantie. In het meegeleverde koffertje kan je de gun en toebehoren eenvoudig vervoeren zonder iets kwijt te raken of te vergeten. De accu van de gun heeft een duur van twee tot drie uur. Is de accu leeg? Met de meegeleverde USB-C kabel laad je de Massage Gun Mini eenvoudig op, ook aan bijvoorbeeld een laptop of powerbank.

Over Tunturi
Feel better every day. Dat is het motto van Tunturi. Onze oorsprong ligt in Finland, waar in 1922 twee broers een fietsenwinkel begonnen. Nu, ruim 100 jaar later, zijn we een Nederlands bedrijf en een wereldwijd merk. We ondersteunen je tijdens jouw reis naar een gezond en fit lichaam, een gebalanceerde geest en een gelukkig leven. Dat doen we met een breed scala aan apparaten voor cardio- en krachttraining, accessoires en ondersteunende apps. Een assortiment dat steeds uitbreidt en verbetert, met kwalitatieve producten en uitstekende garantie. Kom je ergens niet uit of heb je vragen? Dan staat ons serviceteam voor je klaar.

productinfo

specificaties Massage Gun Mini MG30:
○ Afmeting: L 10 x B 5 x H 15,5 cm
○ Gewicht: 460 gr
○ Kleur: zwart, groen
○ RPM: 1400 – 2800
○ Motor: brushless, 15W, 45-50 db
○ Accuduur: 2-3 uur
○ Product code: 14TUSYO067
○ EAN code: 8717842034255

*verplicht

Bekijk productvarianten