Afdekhoes tafeltennistafel zwart

59,00

Afdekhoes tafeltennistafel zwart

Artikelnummer: K_Cover-black

59,00

(incl. btw)

De weerbestendige hoes voor KETTLER tafeltennistafels beschermt tegen stof in de binnenruimte of regen in de buitenruimte. De beschermhoes is gemaakt van duurzaam synthetisch materiaal en biedt uitgebreide bescherming tegen vocht, stof en vuil. De hoes dient dus als een perfecte aanvulling op de KETTLER tafeltennistafel en is een onmisbaar tafeltennisaccessoire.

Met de hoes kan er niets gebeuren met je KETTLER tafeltennistafel. Het is bestand tegen alle weersomstandigheden en beschermt de hoogwaardige KETTLER tafeltennistafels optimaal tegen alle invloeden van buitenaf.

Met de geïntegreerde ritssluiting is de KETTLER tafeltennistafel beschermd tegen wegwaaien of omvallen, zelfs bij sterke wind. De hoes is bijzonder gemakkelijk in het gebruik en hoeft alleen maar over de opgevouwen hoes te worden gelegd.

De scheur vaste synthetische stof zorgt voor een duurzaam product dat lang kan worden gebruikt en waar u op kunt vertrouwen. Bovendien is het materiaal UV-bestendig en kunt u de overdekte tafeltennistafel ook in de zon laten staan.

Geschikt voor de volgende tafelmodellen: Kettler K1, Kettler K3, Kettler K5, Kettler K10, Kettler K15 en natuurlijk ook te gebruiken voor alle standaard tafeltennistafels met dezelfde afmetingen.

Waarom de Kettler hoes?
• kleurecht
• waterafstotend
• ademend
• weerbestendig
• UV-bestendig
• Gemakkelijk schoon te maken en wasbaar

productinfo
*verplicht

Bekijk productvarianten