Merk:

Tunturi Cross Fit Trainer

87,95

Tunturi Cross Fit Trainer

Artikelnummer: 14TUSCF001

87,95

(incl. btw)

Met de Tunturi Cross Fit Trainer is het mogelijk om uw kracht, stabiliteit en uithoudingsvermogen in een en dezelfde training uit te voeren. Deze wordt heel vaak gebruikt door personal trainers maar de creatieve thuis sporter zal hier zeker ook zijn specifieke oefeningen mee doen. De Tunturi Cross fit Trainer is een combinatie training van kracht, uithoudingsvermogen en snelheid en geeft alle spiergroepen een unieke training. Trainen door middel van je eigen lichaamsgewicht is de beste manier om te trainen op elk gewenste locatie.
Extra makkelijk van deze Tunturi Cross Fit Trainer is dat u thuis kan trainen waar u ook maar wil en de uitgebreide oefeningen zelf indelen in je trainings schema. Hij is heel eenvoudig te bevestigen aan een deur door de bijgeleverde deuranker of haak en neemt tevens weinig ruimte in beslag. De Tunturi Suspension Trainer is eenvoudig te verstellen en u kan meteen beginnen met u oefeningen. Door de vele ringen aan de trainer is deze zeer snel te verstellen en multifunctioneel te gebruiken. De bijgeleverde katrol is gelagerd voor een soepele training.

Eigenschappen van de Cross Fit Trainer:
– Gemakkelijk te bevestigen
– Ideaal voor thuis gebruik
– Volledige work out d.m.v. één toestel
– Perfect om kracht uithoudingsvermogen en snelheid te trainen
– Veel trainingsmogelijkheden
– Met handige opbergtas

Trainen op het strand, in het bos of gewoon binnen. Het kan allemaal met deze Tunturi Cross Fit Trainer. Het pakket bevat verschillende trainingsmaterialen voor een work-out met jouw eigen lichaamsgewicht. De Cross Fit gear bevestig je bijvoorbeeld aan een deur, boom of balk. De lange hoofdkoorden met D-ringen vormen de basis en maak je compleet met ringen, handgrepen of voetlussen. Je kunt de Cross Fit trainer gemakkelijk langer of korter maken door deze accessoires aan een andere D-ring te bevestigen. De meegeleverd katrol geeft je de mogelijkheid om bewegende suspension oefeningen uit te voeren.

De voordelen van de Tunturi Cross Fit Trainer – Cross Fit gear – Cross Fit set – Cross Fit Suspension

– Diverse oefeningen mogelijk waarbij getraind wordt met jouw eigen lichaamsgewicht

– Met een ankerkoord gemakkelijk te monteren

– Compact en lichtgewicht pakket: eenvoudig mee te nemen

– Inclusief uitgebreid trainingsschema om jouw eigen work-out samen te stellen

Trainen op jouw manier en op een locatie naar keuze? Ga dan voor deze Tunturi Cross Fit Trainer!

Overzicht specificaties

○ Afmetingen (LBH): 34,5 x 26 x 26,5 cm.

○ Gewicht: 4,5 kg.

○ Inhoud crossfit set: 2 voetlussen | 2 handgrepen | 2 hoofdkoorden met elk 10 metalen D-ringen | 2 ankerkoorden | 2 ringen | 1 katrol

○ Inclusief trainingsschema

○ Inclusief draagtas en 2 nylontasjes

○ Volledig instelbaar

○ Kleur: Zwart | Rood

○ Materiaal: EVA

○ Product code: 14TUSCF001

○ EAN code: 8717842026458

productinfo
*verplicht

Bekijk productvarianten