Halterset MX55 Dumbbells + standaard

599,00

Halterset MX55 Dumbbells + standaard

Artikelnummer: MX55-9

599,00

(incl. btw)

De Halterset MX55 Dumbbells + standaard  vervangt 20 individuele halters!

Met korte halters kun je nagenoeg iedere spier van je lichaam efficiënt trainen. Jammer genoeg kan niet iedere spier met hetzelfde gewicht getraind worden. Daarom heb je vaak meerdere haltersets nodig, om alles te trainen. De MX55 Adjustable Dumbbell biedt hier uitkomst. Dankzij een gesofisticeerd verstelmechanisme vervangt één MX55 korte halters een halterset van 10 halters tussen 4,5 en 24,9 kg. De set bestaande uit 2 halters en een halterstandaard is een compact en voordelig alternatief voor de aankoop van een korte-halterset met 20 halters.

Gesofisticeerd verstelmechanisme en eersteklas afwerking

Dit haltersysteem biedt het voordeel dat het gewicht van de halters zeer snel en gemakkelijk kan worden veranderd: Via een simpele druk- en draaibeweging kun je gewichtsschijven toevoegen of op de bijbehorende halterstandaard leggen. Het eveneens gepatenteerde opnamesysteem van de halterschijven zorgt ervoor dat deze ineengrijpen en verhindert op die manier de productie van geluiden.

De halterstandaard van de Adjustable Dumbbell Sets is zo ontworpen dat het opnemen van de halters zeer aangenaam is: De halters zijn aangenaam uitgelijnd en je moet ze niet van de vloer opheffen. De halters zijn perfect uitgebalanceerd en dankzij de intelligente, ergonomische vorm van de halters wordt verhinderd dat zij wegrollen. De greep is geperforeerd, waardoor een slipvrije en veilige grip gegarandeerd is.

Iedere MX55 vervangt 10 individuele halters, hier in set met 2 halters + halterstandaard
Instelbaar van 4,5 kg tot 24,9 kg in stappen van 2,25 kg
Hoogwaardige compacte halter met gesofisticeerde, gepatenteerde techniek
Perfect uitgebalanceerd, ideale trainingsafmetingen
Ergonomische grepen
Zorgt voor plaats en orde in het fitnesslokaal
De afgevlakte onderkant verhindert het wegrollen.

 

 

 

productinfo
*verplicht

Bekijk productvarianten