Flow fitness Loopband Perform T3i

2.999,00

Flow fitness Loopband Perform T3i

Artikelnummer: FFP16500

2.999,00

(incl. btw)

19TRN90000_Hero_T90_NL

Wij adviseren de loopband Tunturi T90

Kijk op onze website en vraag de speciale prijs aan''

Gratis-Bezorgd

GRATIS levering nieuw in doos

De loopband is voor 95% voorgemonteerd in de verpakking

Dé ultieme hardlooptraining in uw eigen woonkamer beleeft u met de Flow Fitness loopband Perform T3i, bij uitstek het paradepaardje in het Flow Fitness loopbanden assortiment. Dit premium fitnessapparaat is van topkwaliteit waar u jarenlang plezier van heeft. Met deze luxe uitgevoerde hardloopband met 9 inch verlicht LCD Touchscreen komt de semiprofessionele hardloper volledig aan zijn trekken.

Semiprofessioneel en max. gebruikersgewicht van 200kg
Deze loopband in niet alleen geschikt voor de intensieve thuissporter, maar is door zijn stevige frameconstructie en zeer sterke motor ook te gebruiken in semiprofessionele omgevingen, zoals fysiotherapie praktijken, hotels of bedrijfsfitness.

Rapid Shift Paddle
Het wijzigen van instellingen tijdens het hardlopen kan lastig zijn. Daar heeft Flow Fitness wat op bedacht. De unieke Rapid Shift Paddles. Beweeg ze naar voren of naar achteren en schakel tijdens het hardlopen eenvoudig naar de juiste snelheid of de hellingshoek.

157 x 56 cm loopvlak
De T3i heeft het grootste loopvlak in de markt. De 157 x 56 cm oppervlakte biedt veiligheid en comfort tijdens het hardlopen. Ook bij hoge snelheden wanneer de stappen minder gecontroleerd zijn, biedt het voldoende ruimte.

30 programma’s
De luxe en uitgebreide trainingscomputer van de T3i heeft maar liefst 30 programma’s waaronder 20 voorgeprogrammeerde, 1 training op ingesteld tempo, 2 hartslag- en 4 zelf in te stellen programma’s. De computer is schitterend vormgegeven en afgewerkt met duurzame materialen. De bediening gaat met behulp van een groot touch scherm.

3.0 PK AC Motor met 0,5 tot 24 km/u
De krachtige 3.0 PK AC motor biedt niet alleen een zeer lage snelheid van 0,5 km/u, maar kan ook een topsnelheid halen van 24 km/u. Daarbij kan de snelheid met 0,1 km/u worden ingesteld. Zeer geschikt voor revalidatie, maar natuurlijk ook voor de intensieve hardloper die af en toe een intervaltraining of een eindsprint in het trainingsschema heeft.

Running Guide Light
Het ruime loopvlak is voorzien van unieke Running Guide Light. Deze speciale verlichting zorgt niet alleen voor het duidelijk zichtbaar maken van de randen van het loopvlak, maar geven ook aan, door middel van verschillende kleuren, of u op de juiste snelheid loopt. Een innovatieve oplossing voor een veilige en comfortabele hardlooptraining.

Het nieuwe trainen
Heeft u een intensief trainingsschema, waarbij u veel kilometers maakt op de loopband? De 30 verschillende trainingsprogramma’s houden het afwisselend. Bent u toch opzoek naar meer mogelijkheden? Download dan bijvoorbeeld Tread Monitor, FitConsole of Kinomap op uw tablet of smartphone, koppel het via Bluetooth aan de T3i en er zijn tal van nieuwe trainingsprogramma’s en mogelijkheden beschikbaar.

Garantie Loopband Perform T3i
3 Jaar op onderdelen
3 Jaar op voorrijkosten
10 Jaar op het frame

Overige Loopband Perform T3i
 200 kg. max. gebruikersgewicht
 Voor 90% voor gemonteerd
 Running Guide Light
 Transportwielen
 Lengte 215 Breedte 85 Hoogte 139

productinfo

Specificaties Loopband Perform T3i:

Computer Loopband Perform T3i
 Scherm: 9″
30 programma’s
1   Handmatig
20 Voorgeprogrammeerd
4   Gebruiker
3   Hartslag gestuurd
1   Target Heart Rate
BMI analysis

Weerstand Loopband Perform T3i
3.0 PK Continu
15 Niveaus voor hellingshoek
0,5 – 24 km/u
157 x 56 cm loopvlak

Aansluitingen Loopband Perform T3i
Bluetooth 4.0

Hartslag Loopband Perform T3i
 Geïntegreerde hartslagsensoren
Hartslag ontvanger (5 kHz ongecodeerd)

Apps IOS Loopband Perform T3i
Kinomap
Run on Earth
Tread Monitor
Apps Android
Fitconsole

*verplicht

Bekijk productvarianten