Flow fitness Loopband DTM400i

999,00

Flow fitness Loopband DTM400i

Artikelnummer: FFD17501

999,00

(incl. btw)

flow-fitness-onderlegmat

GRATIS mat

Voor bescherming van de vloer en extra demping

Gratis-Bezorgd

Direct leverbaar binnen 1a'6 werkdagen

De loopband is voor 99% voorgemonteerd in de verpakking

Op zoek naar een compacte Flow Fitness loopband DTM400i om thuis uw conditie op peil te houden, calorieën te verbranden en gewicht te verliezen? Deze  DTM400i loopband met tablethouder, LED scherm en speakers is uw ideale sportmaatje. U kunt vrijwel direct aan de slag want dit fitnessapparaat is voor 99% voor gemonteerd en daarmee binnen 1 minuut gebruiksklaar. Deze “jog and walk” loopband van zeer hoge kwaliteit heeft een zeer krachtige en stille Flow Hybrid Drive 2.5 pk-motor, een loopvlak van 130 x 49 cm en 12 trainingsprogramma’s.

Meer uitdaging en afwisseling nodig? Geef uw cardio training dan een boost met de veelzijdige Fitshow app, die u via Bluetooth koppelt aan de hardloop loopband. Zit de loopsessie er op, dan bergt u de loopband eenvoudig weer op door hem zijdelings te verrijden.

GRATIS BEZORGD in doos ( voor 99% voor gemonteerd)

De loopband DTM400i is van alle gemakken voorzien:

Compacte loopband:

Een fitnessapparaat kan nogal wat ruimte innemen in uw huis. Maar met de DTM400i haalt u een van de meest compacte loopband in uw huis. In ieder huishouden is dus wel een plekje te vinden voor deze kleine maar uitgebreide loopband.

2.5 pk motor tot 14 km/h:

De motor haalt een snelheid van 14 km/u. Ideaal om af en toe op hoog tempo te trainen voor een snelle opbouw van conditie. De snelheid is in te stellen met 0.2kph.

130 x 49cm loopvlak:

Het relatief grote loopvlak van maar liefst 130 x 49 cm beidt veiligheid en comfort tijdens het hardlopen. Ook bij hoge snelheden wanneer de stappen minder gecontroleerd zijn, biedt het voldoende ruimte.

Touch bediening:

De trainingscomputer is te bedienen doormiddel van touch. Hiernaast heeft u duidelijk overzicht van alle instellingen en kunt u eenvoudig de loopband bedienen door met de vinger op het display te drukken.

Trainen met apps:

Doordat deze loopband een Bluetooth ontvanger bevat, is het eenvoudig te koppelen aan uw smartphone (eenmalig in te stellen). U kunt speciaal voor de DTM400i de FitSHOW app downloaden en uw training naar een hoger niveau krijgen.

Speakers en oplaadaansluiting:

Sluit uw smartphone aan op deze loopband en speel uw favoriete muziek af door de luidsprekers. Door de USB-oplaadaansluiting blijft de smartphone opgeladen, ook tijdens duurlooptrainingen.

Garantie
3 Jaar op onderdelen
2 Jaar op voorrijkosten
10 Jaar op het frame

Overige:
120 kg. max. gebruikersgewicht
Voor 99% voor gemonteerd
Opklapbaar
Transportwielen

productinfo

Specificaties loopband DTM400i:

Computer loopband DTM400i
12 programma’s
1   Handmatig
8 Voorgeprogrammeerd
3   Gebruiker
Apps Fitshow

Hartslag loopband DTM400i
Hartslagsensoren in handrail
Hartslagband (bluetooth)

Computer loopband DTM400i
USB poort voor opladen
Bluetooth 4.0

Technische specificaties loopband DTM400i
1.25 PK Continu (2.5 PK Peak)
12 Niveaus voor hellingshoek
1,0 – 14 km/h
130 x 49 cm loopvlak

*verplicht

Bekijk productvarianten