Flow fitness Loopband DTM300i

699,00

Flow fitness Loopband DTM300i

Artikelnummer: FFD18501

699,00

(incl. btw)

Uitverkocht

tubing-14tusyo016-sfeer

Gratis tubingset

voor het trainen van diverse spiergroepen

Gratis-Bezorgd

De loopband is voor 99% voorgemonteerd in de originele verpakking

De Flow Fitness loopband DTM300i is een ideaal instapmodel, zonder afbreuk te doen op comfort en degelijkheid. Dit model is het kleine zusje van de Runner DTM400i. Niet zozeer klein om het aantal functies, want op de hellinghoek na, zijn beide loopbanden praktisch gelijkwaardig. De DTM300i is vooral klein als het gaat om de compactheid wanneer deze is ingeklapt. Met een hoogte van slechts 13,8 cm is deze loopband de platste uit ons gehele assortiment. Door de scherpe prijs hopen we hardlopen op een solide en betrouwbare loopband voor iedereen mogelijk te maken.
De DTM300i is een volmaakte partner wanneer u wilt werken aan uw conditie of het verliezen van gewicht. Door de krachtige, stille motor, het ruime loopvlak en de trainingscomputer met touch bediening is hardlopen op de DTM300i een feestje. Door uw smartphone of tablet via de bluetooth aansluiting te koppelen aan de loopband, kunt u via de ingebouwde speakers luisteren naar uw favoriete muziek, of het trainingsprogramma uitbreiden met talloze apps.

GRATIS BEZORGD in doos ( voor 99% voor gemonteerd)

Compacte loopband

Een fitnessapparaat kan nogal wat ruimte innemen in uw huis. Maar met de DTM300i haalt u de meest compacte loopband in uw huis. In ieder huishouden is dus wel een plekje te vinden voor deze kleine maar uitgebreide loopband.

2.5 pk motor tot 12 km/h

De motor haalt een snelheid van 12 km/u. Ideaal om af en toe op hoog tempo te trainen voor een snelle opbouw van conditie. De snelheid is in te stellen met 0.1kph.

125 x 45cm loopvlak

Het relatief grote loopvlak van maar liefst 125 x 45 cm beidt veiligheid en comfort tijdens het hardlopen. Ook bij hoge snelheden wanneer de stappen minder gecontroleerd zijn, biedt het voldoende ruimte.

Touch bediening

De trainingscomputer is te bedienen doormiddel van touch. Hiernaast heeft u duidelijk overzicht van alle instellingen en kunt u eenvoudig de loopband bedienen door met de vinger op het display te drukken.

Trainen met apps

Doordat deze loopband een Bluetooth ontvanger bevat, is het eenvoudig te koppelen aan uw smartphone (eenmalig in te stellen). U kunt speciaal voor de DTM300i de FitSHOW app downloaden en uw training naar een hoger niveau krijgen.

Minimale opbergruimte nodig

De DTM300i is de platste loopband in zijn soort. Ingeklapt zijn de afmetingen 151,5 bij 77 cm. Met slechts een soepele beweging klapt u het toestel in. Door de transportwieltjes verplaatst u de loopband eenvoudig naar zijn opbergplek.

Tablethouder en speakers

De inklapbare tablethouder geeft u veilig zicht op uw tablet of smartphone, terwijl u kijkt naar uw favoriete programma of luistert naar muziek via de ingebouwde speakers. Ook uitdagende trainingsprogramma’s, zoals de populaire Fitshow app, kunt u hierdoor moeiteloos volgen.

Garantie
3 Jaar op onderdelen
2 Jaar op voorrijkosten
10 Jaar op het frame en motor

Overige
110 kg. max. gebruikersgewicht

productinfo

Specificaties loopband DTM300i:

Computer loopband DTM300i
 1 Manueel programma
1 Bluetooth programma

Apps loopband DTM300i
Fitshow

Hartslag loopband DTM300i
Hartslagband (bluetooth)

Aansluitingen loopband DTM300i
Audio Aux aansluiting
Bluetooth 4.0

Technische specificaties loopband DTM300i
1.25 PK Continu (2.5 PK Peak)
1,0 – 12 km/h
125 x 45 cm loopvlak

*verplicht

Bekijk productvarianten