Flow fitness Loopband DTM200i

599,00

Flow fitness Loopband DTM200i

Artikelnummer: FFD20501

599,00

(incl. btw)

Uitverkocht

tubing-14tusyo016-sfeer

GRATIS tubingset

Voor het trainen van diverse spiergroepen

Gratis-Bezorgd

De loopband is voor 99% voorgemonteerd

De Flow Fitness loopband DTM200i is de opvolger van de DTM100i met het belangrijke verschil dat je op deze loopband ook kunt hardlopen. Ben je een wandelaar, maar wil je misschien voorzichtig met hardlopen starten, dan heb je met de DTM200i de ideale loopband. Met zijn compacte afmeting van 13,9 cm rol je hem na je training eenvoudig onder bank of bed.

De DTM200i is een fijne loopband met een extra breed loopvlak van maar liefst 48 cm. Zelfs bij de hoogste loopsnelheid van 6 km/h is maak je dus een veilige en comfortabele wandeling. Ben je warmgelopen en wil je beginnen met je hardlooptraining, dan klap je de handrail naar boven en ben je ready to go. Met de afstandsbediening kan je een snelheid tot 12 km/h instellen. Stel je de loopband in op automatisch, dan past hij de snelheid aan jouw tempo aan. Dat is gemak van de bovenste plank.

De handrail van deze loopband is voorzien van een tablethouder. Wil je wat meer structuur in jouw work-out aanbrengen, dan kan je je tablet of smartphone koppelen aan de app KS Fit. Met deze app kan je niet alleen de loopband bedienen, maar je vindt er ook verschillende trainingsschema’s voor wandelen en hardlopen.

GRATIS BEZORGD” (voor 99% voor gemonteerd)

Met de gebruiksvriendelijke afstandsbediening kan je met jouw work-out starten, even pauzeren en vervolgens je training weer hervatten. Ook de snelheid kan je instellen.

Met de handrail ingeklapt is de loopband slechts 13,9 cm hoog. Stevige transportwieltjes zorgen ervoor dat je de band met minimale inspanning verplaatst naar zijn opbergplek.

Dankzij de ingebouwde tablethouder in de handrail kan je op je tablet of smartphone jouw favoriete Netflix serie volgen óf voor het serieuzere werk trainen met de app.

Deze app neemt de bediening van de loopband over en biedt aantrekkelijke schema’s voor wandel- en hardlooptrainingen.

Het riante loopvlak van de DTM200i zorgt voor extra veiligheid tijdens jouw work-out. Met een breedte van 48 cm en een lengte van 121 cm is deze loopband zeer comfortabel.

De DTM200i heeft een brede loopband voor een ongestoorde wandeling. De band is begrensd op 6 km/h. Zodra de handrail naar boven is geklapt, kan de snelheid worden verhoogd tot maximaal 12 km/h voor een stevige hardloopsessie. De snelheid kan via de afstandsbediening worden ingesteld. Bij automatische instelling past de band zich aan jouw tempo aan.

Garantie
3 Jaar op onderdelen
2 Jaar op voorrijkosten

productinfo

Specificaties loopband DTM200i:

Computer loopband DTM200i:
1 Manueel programma
1 Bluetooth programma

Apps loopband DTM200i
Fitshow

Hartslag loopband DTM200i
Hartslagband (bluetooth)

Aansluitingen loopband DTM200i
Audio Aux aansluiting
Bluetooth 4.0

Technische specificaties loopband DTM200i
1 PK Continu (2 PK Peak)
0,8 – 12 km/h
121 x 48 cm loopvlak

*verplicht

Bekijk productvarianten