Tunturi Krachtstation Platinum FG60

4.399,00

Tunturi Krachtstation Platinum FG60

Artikelnummer: 22PTFG6000

4.399,00

(incl. btw)

Gratis-Bezorgd

Nieuw 2024'' leverbaar medio april

Ontdek het Tunturi Platinum FG 60 Functionele Krachtstation: Maximale Functionaliteit in een Compact Ontwerp!

Het Tunturi Platinum FG 60 Functionele Krachtstation biedt een ongeëvenaarde veelzijdigheid in krachttraining, verpakt in een compact en stijlvol ontwerp. Met dit functionele station heb je alles wat je nodig hebt om iedere spiergroep effectief te trainen, rechtstreeks binnen handbereik.

Dankzij de dubbele gewichtsstapels aan beide zijden, met elk 75 kg aan trainingsgewicht, heb je in totaal 150 kg aan weerstand tot je beschikking. De gewichtsstapels zijn eenvoudig aan te passen, waardoor je snel kunt switchen tussen verschillende intensiteitsniveaus.

Het Tunturi Platinum FG 60 station is uitgerust met een ultrasoepele en in hoogte verstelbare katrolkabel-crossover, waarmee je diverse kabeltrainingen kunt uitvoeren met onafhankelijke bewegingen. Bovendien beschikt het station over een geïntegreerde smith bar, die je kunt verbinden voor extra weerstand en veiligheid.

Voor extra aanpassingsmogelijkheden zijn twee afzonderlijke gewichten van 2,3 kg meegeleverd, die bovenop de gewichtsstapels kunnen worden geplaatst. Optioneel is het station uitbreidbaar met een staafverlenging voor oefeningen met halterschijven.

Upgrade jouw trainingservaring met de optionele, volledig verstelbare bank en maak gebruik van de apart verkrijgbare aansluitset voor beenoefeningen met de gewichtstapels. Kies voor ultieme veelzijdigheid en functionaliteit met het Tunturi Platinum FG 60 Functionele Krachtstation! Bestel nu en haal het beste uit je krachttrainingssessies!

productinfo
*verplicht

Bekijk productvarianten