Kettler krachtstation Multigym Plus

1.299,00

Kettler krachtstation Multigym Plus

Artikelnummer: 07752-870

1.299,00

(incl. btw)

Het kettler krachtstation multigym plus powercenter voor een prijsbewuste instap in de krachttraining, dat zich echter niet voor de concurrentie hoeft te verstoppen. Het compacte powercenter voor de training van alle spiergroepen beschikt over een latissimus-trektoren, een station voor butterfly oefeningen, bankdrukken en roeien met beide armen. Een kabelstation met tricepskabel biedt extra trainingsvarianten voor de armspieren en maakt een intensieve training van de buikspieren mogelijk.
De in hoogte verstelbare zitting met driedelig rugkussen maakt een optimale aanpassing aan het lichaam en uw training mogelijk. Het gewichtenblok is in 16 x 5 kg gewichten onderverdeeld en maakt zo een maximaal gewicht van 80 kg mogelijk. Beleef ook de “voordelen” van de nieuwe Advantage lijn van Kettler.

Het Kettler Multigym Plus krachtstation helpt u om uw fitnessdoelen snel te behalen.
Naast het grote aantal trainingsoefeningen hebben de vrije oefeningen met de touwen als bijkomend voordeel dat de beweging vrij is en nog meer spieren worden aangesproken. In vergelijking met geleide oefeningen moet je bij vrije oefeningen je eigen evenwicht bewaren. Hierdoor moeten naast de spieren die voornamelijk aangesproken worden, ook de ondersteunende spiergroepen actief gebalanceerd worden en dus direct getraind worden.
Compacte afmetingen, speciaal voor lage plafonds: Kettler Multigym Plus krachtstation
Met een hoogte van exact 2 meter is het Multigym Station ook prima geschikt voor lage plafondhoogtes, zoals in kelders. De opstel afmetingen zijn ook compact met 181 x 156 centimeter, maar je moet ruimte aan de zijkant plannen om te trainen, vooral voor oefeningen op het 3D Flex Motion System. Het gewichtsblok van 80 kilogram biedt voldoende weerstand voor de meeste thuissporters met de verschillende trek- en duw modules.
Afwisselende krachttraining thuis
Het multigym maakt gevarieerde krachttraining thuis mogelijk. Het Kettler Multigym Plus krachtstation is geschikt voor het trainen van alle spiergroepen. Het multistation heeft een latstation, maakt bankdrukken, vlinders of roeien met twee armen mogelijk. Het station heeft ook een kabelstation voor triceps-training en gevarieerde oefeningen voor buikspiertraining en spieropbouw. Daarnaast is er het beschreven 3D-Flex-Motion-Systeem met zijn diverse gebruiksmogelijkheden. Om krachttraining thuis comfortabel te maken heeft het station een driedelig rugkussen en een in hoogte verstelbare zitting.

KETTLER garantie:

2 jaar GARANTIE op onderdelen
2 jaar GARANTIE huis aan huis service
10 jaar GARANTIE op het frame

productinfo

Product specificaties:
Het Kettler Multigym Plus krachtstation biedt u een veelzijdige en veeleisende krachttraining
3D Flex Motion System – Voor meer variatie in uw krachttraining
Incl. Bevestigingsmateriaal Lat pull bar, short bar en triceps / crunch touw voor diverse krachttraining thuis
Kogelgelagerde katrollen
Staalkabels met kunststofcoating
In hoogte verstelbare zitting met driedelige rugbekleding voor optimale aanpassing aan het lichaam en uw training
Max. gebruikersgewicht: 130 kg
Opstelmaten – Kettler Krachtstation Multigym Plus: (L) 181 cm x (B) 156 cm x (H) 200 cm
Gewichtsblok 80kg (16 x 5)
Veelzijdige oefenmogelijkheden voor : Schouder, Borst, Rug, Benen, Buik, Armen

*verplicht

Bekijk productvarianten