Tunturi RC20 Cross Fit Rack

1.279,00

Tunturi RC20 Cross Fit Rack

Artikelnummer: 18TSRC2010

1.279,00

(incl. btw)

Gratis-Bezorgd

GRATIS levering nieuw in doos

Met duidelijke montage handleiding

Het Tunturi RC20 Cross Fit Rack is de basis set voor thuis van een veeleisende thuissporter of de fitness studio van een personal trainer. Samen met een halterset en eventueel een trainingsbank geeft dit crossfit rek je talloze oefeningen voor kracht, crossfit en functionele training. De afleggers aan de voorkant zijn in hoogte verstelbaar. Aan de bovenkant zit een pull up bar met verschillende soorten handgrepen.

De Tunturi RC20 Cross Fit Rack heeft diverse optionele uitbreidingen waarmee je zelf je favoriete trainingsomgeving ontwerpt. Dit zijn de rope trainer, dip horn, ball pull up grips, multigrip pull up sliders, rotational core trainer en de band. Stel zelf je ideale trainingsomgeving samen.

productinfo

Tunturi RC20 CrossFit Rack – Ontdek de Ultieme Krachttraining

Duik in de wereld van krachtige workouts met het Tunturi RC20 CrossFit Rack, jouw toegang tot grenzeloze mogelijkheden voor crossfit-training. Met een solide constructie en veelzijdig design biedt dit rek een premium fitnesservaring, zowel voor thuisgebruik als professioneel in de sportschool.

Specificaties:

  • Merk: Tunturi Fitness
  • Categorie: CrossFit
  • EAN Code: 8717842030356
  • Artikelcode: 18TSRC2010
  • Afmetingen (LxBxH): 138,5 x 138,5 x 221 cm
  • Gewicht product: 178 kg

Het Tunturi RC20 CrossFit Rack is ontworpen voor serieuze sporters die streven naar maximale resultaten. Bestel nu en transformeer jouw trainingsruimte tot een krachtige fitnessarena. Ervaar de vrijheid van diversiteit in oefeningen en geef je krachttraining een boost!

*verplicht

Bekijk productvarianten