Bokszak Muursteun

52,95

Bokszak Muursteun

Artikelnummer: 14TUSBO076

52,95

(incl. btw)

Een veilige bokstraining begint bij een solide, betrouwbare bevestiging van de bokszak. Heb je geen ruimte om de bokszak aan het plafond te hangen of is het plafond daar niet geschikt voor? Dan is een muurbeugel de oplossing! Je hangt de beugel aan de muur met de meegeleverde bouten, schroeven en pluggen en klaar! Het ophangpunt van de bokszak zit 75 centimeter van de muur. Ruimte genoeg dus voor de bokszak om te bewegen onder de stoten en trappen die je uitdeelt.

Voordelen
✔ Robuust alternatief voor een plafondbevestiging
✔ Voldoende ruimte rond de bokszak
✔ Inclusief bevestigingsmaterialen
✔ Kies zelf je trainingshoogte

Bereken de hoogte
Hoe hoog moet de muurbeugel worden bevestigd? Kijk naar de lengte van de langste persoon die de bokszak gaat gebruiken en tel daar tien centimeter bij op. De bovenkant van de zak moet dus tien centimeter boven het hoofd uitkomen. Tel daar dertig centimeter bij op (de lengte van de ketting), en zet op de hoogte van de uitkomst de beugel vast aan de muur.
De muursteun kan het beste op steen of beton worden bevestigd. Hang de beugel niet buiten, het weer kan na verloop van tijd invloed hebben op de kwaliteit van het materiaal en de bevestiging.

Specificaties
○ Afmeting: L 65 x B 75 x H 75,5 cm
○ Gewicht: 4,6 kg
○ Kleur: zwart
○ Materiaal: metaal
○ Voor bokszakken tot 70 kg
○ Productcode: 14TUSBO076
○ EAN code: 8717842034040

productinfo
*verplicht

Bekijk productvarianten