Tunturi hometrainer Platinum Bike UB30

1.679,00

Tunturi hometrainer Platinum Bike UB30

Artikelnummer: 22PTUB3000

1.679,00

(incl. btw)

tunturi-onderlegmat

GRATIS onderlegmat

Rubber mat voor bescherming van de vloer tegen transpiratie en extra demping bij het trainen

Gratis-Bezorging-Montage

direct leverbaar'' Bestel nu''

Vink aan of het apparaat nieuw in doos of gemonteerd klaar geleverd mag worden.

Tunturi hometrainer Platinum Bikes UB30 – Voor een ongeëvenaarde fitnesservaring!

Ervaar het ultieme comfort en de geavanceerde functies van de Tunturi Platinum Bikes UB30 hometrainer. Met een lage instap en een intuïtieve console bediening, brengt deze hometrainer je training naar een hoger niveau.

Het 7-inch Bai display biedt een helder overzicht van al je trainingsparameters zonder te hoeven scannen. Volledig compatibel met Tunturi Routes, Kinomap & Zwift, geeft de UB30 je de vrijheid om virtuele routes te verkennen en je grenzen te verleggen.

De toegevoegde LED-parameters maken het gemakkelijk om je voortgang bij te houden, zelfs als je de console bedekt met een tablet. Het nieuwe inductie EMS systeem met 48 instelbare weerstandsniveaus zorgt voor een uitdagende workout, terwijl de vaste multi-grip handlebar met afstandsbediening het gemakkelijk maakt om je training aan te passen.

Geniet van luxe met de Tunturi-saddle, voorzien van snelle horizontale aanpassing, en de comfortabele balance pedals. De grote V-vormige stabilisatoren bieden extra stevigheid, waardoor je met vertrouwen en stabiliteit kunt trainen.

Ontdek een geheel nieuwe dimensie van fitness met de Tunturi Platinum Bikes UB30 hometrainer. Investeer in jouw welzijn en maak van elke training een plezierige en effectieve ervaring. Koop nu en haal deze premium hometrainer in huis voor een fitnessroutine die resultaten oplevert.

productinfo
*verplicht

Bekijk productvarianten