Kettler hometrainer Hoi Ride+ GRATIS montage

799,00

Kettler hometrainer Hoi Ride+ GRATIS montage

Artikelnummer: EM1058-400

799,00

(incl. btw)

tubing-14tusyo016-sfeer

GRATIS tubingset

Voor het trainen van diverse spiergroepen

Gratis-Bezorging-Montage

GRATIS montage en direct leverbaar binnen 1a'3 werkdagen

Geef aan of het apparaat gemonteerd klaar of nieuw in doos geleverd mag worden.

Verbeter je conditie zonder eentonige trainingen met de HOI RIDE+. Dit fitnessapparaat biedt 20 diverse trainingsprogramma’s, met een piekvermogen tot 350 watt in de MANU-modus (instelbaar in 20 stappen) en 250 watt in de AUTO-modus (instelbaar in 5 watt-stappen van 25-250 watt) voor maximale variatie.

Op het LCD-scherm krijg je gedetailleerd inzicht in essentiële trainingsgegevens bij elke sessie. Bluetooth en ANT+ maken het mogelijk om je trainingsresultaten te volgen met geselecteerde wearables en smartwatches.

Een verstelbaar zadel en stuur, pedalen met aanpasbare riemen, een handige smartphone- en tablethouder en een bidonhouder bieden het gebruikelijke comfort. De HOI RIDE+ is het ideale model voor comfortabele en doelgerichte fitnesstraining. Bestel nu en optimaliseer je workouts!

KETTLER garantie:

2 jaar GARANTIE op onderdelen
2 jaar GARANTIE huis aan huis service

productinfo

Ontdek de HOI RIDE+, een Kettler ergometer die je fitnesservaring naar een hoger niveau tilt. Met compacte afmetingen van 110 x 51 x 155 cm past dit toestel moeiteloos in elke ruimte. Weegt slechts 41 kg maar heeft een indrukwekkende maximale belasting van 130 kg, waardoor het geschikt is voor diverse gebruikers.

Het inductieremsysteem, met een vliegwielmassa van 8 kg, biedt soepele en geruisloze weerstand tijdens je training. Kies uit 20 vrij schaalbare trainingsprogramma’s, waaronder configureerbare trainingen, intervaltraining, en Quickstart voor opleiding zonder uitrusting.

Optimaliseer je workouts met hartslagprogramma’s en therapeutische trainingsopties. Meet je prestatieparameters zoals route en snelheid. Handige extra’s zoals diepe instap, transportwielen, smartphone/tablethouder, hoogtecompensatie, en stroomvoorziening via het stopcontact maken dit fitnessapparaat compleet.

Beschikbaar in de trendy kleur Stone. Bestel de HOI RIDE+ nu en maak van elke training een succes!

*verplicht

Bekijk productvarianten