Kettler Ergometer Tour 800 GRATIS montage

1.499,00

Kettler Ergometer Tour 800 GRATIS montage

Artikelnummer: EM1014-400

1.499,00

(incl. btw)

Uitverkocht

Tubing-set-groen

GRATIS tubingset

Voor het trainen van diverse spiergroepen

Gratis-Bezorging-Montage

GRATIS montage

Geef aan dat het apparaat gemonteerd klaar geleverd mag worden.

De nieuwe Kettler ergometer Tour 800 is QUALITY-TIME in het Kettler ergometer programma. Polsslag bereiken kunnen afhankelijk van het trainingsdoel en vermogen niveau geprogrammeerd worden. Elke polsslag gestuurde training bied een optimaal training plezier en met zijn zeer gevarieerde programma’s blijft de motivatie voor elke workout behouden. Door een gelijkmatige en rustige loop met het inductie remsysteem is elke trapfrequentie met een Tour 800 zeer comfortabel trainen. Door de PREMIUM kleuren display met acrylglas geeft deze een zeer heldere look en doormiddel van het instelbaar jogwheel makkelijk bedienbaar. Gevarieerde moderne trainingssystemen zoals HIT-, IPN- en Challenge training kunnen hier worden ingesteld. Mede door het innovatieve zadelconcept en een originele tablethouder is elke training een succes. De Tour 12 behoord dan weer meer met zijn zeer lage instap bij de comfortabele uitvoering en is tot zelfs 150 kg belastbaar. Doormiddel van hoogwaardige materialen en zijn prachtige afwerking behoord deze bij elke sportieve uitdaging. Dus zeer modern en veelzijdig voor elke training gemotiveerd met dit top product. Het multi positie stuur en het 3D Gel-zadel zorgt voor een ultiem comfort. 

KETTLER garantie:

2 jaar GARANTIE op onderdelen
2 jaar GARANTIE huis aan huis service
10 jaar GARANTIE op het frame en 5 jaar op de magneetstang

Opstelmaten: (L) 115 cm x (B) 54 cm x (H) 125 cm

De TOUR 800 is het topapparaat voor iedereen wiens doelen buiten hun eigen, bekende grenzen liggen. Zowel ambitieuze sporters als gemotiveerde beginners komen hier aan hun trekken. De topprestaties van het inductieremsysteem van 400 watt stellen hoge eisen en stellen hoge eisen aan uw sportiviteit.

De ruime keuze uit 15 programma’s biedt evenzoveel uitdagingen: IPN-coaching, HIT-trainingen, challenge-trainingen en nog veel meer. Of u kunt uw eigen uitdaging op maat maken met de programma configuratie.

Je persoonlijke prestaties worden door de trainingscomputer realtime weergegeven op een gebruiksvriendelijk kleurendisplay. Met het verstelbare zadel en het ergonomische stuur met meerdere standen kunt u de geometrie optimaal aan u aanpassen. Met tientallen jaren ervaring staat het merk Kettler voor solide verwerking, aantrekkelijk design en maximaal comfort: de TOUR-serie is standaard uitgerust met een Bluetooth-interface, houders voor media-apparaten en eenvoudige bedieningselementen. De TOUR 800 staat garant voor meer uitdagingen!

 

productinfo

Technische gegevens Kettler Ergometer Tour 800:

◦Remsysteem: Elektromagnetische inductierem
◦Vermogen: 25 – 400 W (verstelbaar per 5 Watt)
◦Gewicht vliegwiel: 10 kg
◦Overbrenging verhouding: 1:10
◦Lengte van de pedaalstangen: 17 cm

Trainingscomputer Kettler Ergometer Tour 800:

◦Weergave: tijd, afstand, snelheid, watt, RPM, calorie, hartslag
◦Weergave van het trainingsprofiel met TFT

Uitrusting Kettler Ergometer Tour 800:

◦Hartslagmeting: handsensoren + borstband
◦Borstband bluetooth voor hartslagmeting optioneel
◦Stroomverzorging: stroomnet aansluiting
◦Zadelinstelling: kantelbaar, horizontaal + verticaal
◦comfortabel gelzadel
◦Zadel vervangbaar
◦Stuurinstelling: verticaal en kantelbaar
◦Extra’s: lage instap, transportwieltjes

*verplicht

Bekijk productvarianten