Kettler Ergometer Tour 400 showroommodel

849,00

Kettler Ergometer Tour 400 showroommodel

Artikelnummer: EM1012-400-9

849,00

(incl. btw)

flow-fitness-onderlegmat

GRATIS mat

Voor het beschermen van de vloer en extra demping

Gratis-Bezorging-Montage

GRATIS montage en direct leverbaar

Geef bij opmerkingen aan dat het showroom model gemonteerd klaar geleverd mag worden.

De nieuwe Kettler ergometer Tour 400 is een sterke allrounder in het Kettler ergometer programma. Polsslag bereiken kunnen afhankelijk van het trainingsdoel en vermogen niveau geprogrammeerd worden. Elke polsslag gestuurde training bied een optimaal training plezier. Door een gelijkmatige en rustige loop met het inductie remsysteem is elke trapfrequentie met een Tour 400 zeer comfortabel trainen. Door de moderne display met acrylglas geeft deze een zeer heldere look en doormiddel van het instelbaar jogwheel makkelijk bedienbaar. Mede door het innovatieve zadelconcept en een originele tablethouder is elke training een succes. De Tour 400 behoord dan weer meer met zijn zeer lage instap bij de comfortabele uitvoering en is tot 130 kg belastbaar. Doormiddel van hoogwaardige materialen en zijn prachtige afwerking behoord deze bij elke sportieve uitdaging.

KETTLER garantie:

2 jaar GARANTIE op onderdelen
2 jaar GARANTIE huis aan huis service

showroom model direct leverbaar
Let op: Dit showroom model word gemonteerd klaar geleverd en is helemaal perfect in orde, U kan dus meteen beginnen met de training. Voor al onze showroom artikelen geldt dat deze getest en 100% werkend zijn. Ook geldt hier de originele fabriek garantie op dit product. Het gemonteerde apparaat wordt goed verpakt samen met het cadeau en handleiding via levering gelijkvloers door onze bezorger die vooraf bericht via mail welke dag en tijd de bestelling wordt bezorgd.

Opstelmaten: (L) 119 cm x (B) 55 cm x (H) 137 cm

De TOUR 400 is het effectieve apparaat voor beginners en gevorderden die regelmatig iets willen doen aan hun gezondheid en conditie en waarde hechten aan comfort. Ergonomisch gevormde, verstelbare handgrepen, een zacht stapmechanisme en dankzij het comfortabele en verstelbare zadel lijken zelfs verlengde oefenunits niet lang.

Met een inductierem met 250 watt maximale weerstand kun je jezelf ook tot intensieve trainingseenheden pushen. Met de AUTO-modus blijft je weerstand altijd hetzelfde – ongeacht hoeveel pedaalomwentelingen je per minuut maakt. U kunt een editor gebruiken om op elk moment een individueel trainingsprogramma op u af te stemmen.

Bovendien maakt dit model indruk met alle andere voordelen van de TOUR-ergometer van Kettler: een Bluetooth-interface voor de integratie van fitness-apps zoals Kinomap, een houder voor smartphones en tablets, stille werking, een hoogwaardig, intuïtief computerdisplay met 10 slimme programma’s. De TOUR 400 brengt meer variatie in je training!

                     

productinfo

Technische gegevens Kettler Ergometer Tour 400:

◦Remsysteem: Elektromagnetische
◦Vermogen: 25 – 250 W
◦toerentalonafhankelijke weerstandinstelling
◦Gewicht vliegwiel: 8 kg
◦Overbrenging verhouding: 1:6

Trainingscomputer Kettler Ergometer Tour 400:

◦Weergave: tijd, afstand, snelheid, watt, RPM, calorieën, hartslag
◦Weergave van het trainingsprofiel met LCD
◦Trainingsprogramma’s totaal: 10 en hartslag gestuurd
◦Weerstandsniveau: 46

Uitrusting Kettler Ergometer Tour 400:

◦Hartslagmeting: handsensoren + borstband
◦Borstband voor hartslagmeting optioneel verkrijgbaar
◦Stroomverzorging: stroomnet aansluiting
◦Zadelinstelling: horizontaal en verticaal
◦comfortabel gelzadel
◦Stuurinstelling: horizontaal en kantelbaar
◦Elektronische versnelling voor een realistisch gevoel
◦Extra’s: extra lage instap, transportwieltjes

*verplicht

Bekijk productvarianten