Kettler Ergometer Tour 400 GRATIS montage

949,00

Kettler Ergometer Tour 400 GRATIS montage

Artikelnummer: EM1012-400

949,00

(incl. btw)

kettler-onderlegmat

GRATIS mat

Voor het beschermen van de vloer en extra demping

Gratis-Bezorging-Montage

GRATIS montage en direct leverbaar binnen 1a'3 werkdagen

Geef aan of het apparaat gemonteerd klaar of nieuw in doos geleverd mag worden.

De nieuwe Kettler ergometer Tour 400 is een sterke allrounder in het Kettler ergometer programma. Polsslag bereiken kunnen afhankelijk van het trainingsdoel en vermogen niveau geprogrammeerd worden. Elke polsslag gestuurde training bied een optimaal trainings plezier. Door een gelijkmatige en rustige loop met het inductie remsysteem is elke trapfrequentie met een Tour 400 zeer comfortabel trainen. Door de moderne display met acrylglas geeft deze een zeer heldere look en doormiddel van het instelbaar jogwheel makkelijk bedienbaar. Mede door het innovatieve zadelconcept en een originele tablethouder is elke training een succes. De Tour 400 behoord dan weer meer met zijn zeer lage instap bij de comfortabele uitvoering en is tot 130 kg belastbaar. Doormiddel van hoogwaardige materialen en zijn prachtige afwerking behoord deze bij elke sportieve uitdaging.

KETTLER garantie:

2 jaar GARANTIE op onderdelen
2 jaar GARANTIE huis aan huis service
10 jaar GARANTIE op het frame en 5 jaar op de magneetstang

Opstelmaten: (L) 119 cm x (B) 55 cm x (H) 137 cm

De TOUR 400 is het effectieve apparaat voor beginners en gevorderden die regelmatig iets willen doen aan hun gezondheid en conditie en waarde hechten aan comfort. Ergonomisch gevormde, verstelbare handgrepen, een zacht stapmechanisme en het comfortabele en verstelbare zadel.

Met een inductierem met 250 watt maximale weerstand kun je jezelf ook tot intensieve trainingseenheden pushen. Met de AUTO-modus blijft je weerstand altijd hetzelfde – ongeacht hoeveel pedaalomwentelingen je per minuut maakt. U kunt een editor gebruiken om op elk moment een individueel trainingsprogramma op u af te stemmen.

Bovendien maakt dit model indruk met alle andere voordelen van de TOUR-ergometer van Kettler: een Bluetooth-interface voor de integratie van fitness-apps zoals Kinomap, een houder voor smartphones en tablets, stille werking, een hoogwaardig, intuïtief computerdisplay met 10 slimme programma’s. De TOUR 400 brengt meer variatie in je training!

Goed om te weten:

TOUR 400 OF TOUR 600?

De Kettler Tour 400 en Tour 600 zien er vrijwel hetzelfde uit. Beide ergometers zijn in basis ook grotendeels gelijk aan elkaar. De Tour 600 is technisch gezien net iets uitgebreider dan de Tour 400. Zo is de weerstand van de Tour 600 te verstellen in maar liefst 76 verschillende niveaus. Ook het maximale wattage is een stuk hoger, namelijk maximaal 400 Watt.

CONCLUSIE

Ben je op zoek naar een ergometer voor semiprofessioneel (thuis) gebruik? Dan is de Kettler Tour 600 een goede keuze! Door de lage instap is de Kettler Tour 600 een uitstekend model voor een brede doelgroep. De elektromagneetrem zorgt ervoor dat de weerstand in kleine stapjes te verhogen of verlagen is en je dus uiterst nauwkeurig kunt trainen.

productinfo

Technische gegevens Kettler Ergometer Tour 400:

◦Remsysteem: Elektromagnetische
◦Vermogen: 25 – 250 W
◦toerentalonafhankelijke weerstandinstelling
◦Gewicht vliegwiel: 8 kg
◦Overbrenging verhouding: 1:6

Trainingscomputer Kettler Ergometer Tour 400:

◦Weergave: tijd, afstand, snelheid, watt, RPM, calorieën, hartslag
◦Weergave van het trainingsprofiel met LCD
◦Trainingsprogramma’s totaal: 10-20 en hartslag gestuurd
◦Gewicht: 46kg

Uitrusting Kettler Ergometer Tour 400:

◦Hartslagmeting: handsensoren + borstband
◦Borstband voor hartslagmeting optioneel verkrijgbaar
◦Stroomverzorging: stroomnet aansluiting
◦Zadelinstelling: horizontaal en verticaal
◦comfortabel gelzadel
◦Stuurinstelling: horizontaal en kantelbaar
◦Elektronische versnelling voor een realistisch gevoel
◦Extra’s: extra lage instap, transportwieltjes

*verplicht

Bekijk productvarianten